Kombinert lagoppstilling: Liverpool v Man City

Skrevet av Petter Solholt Olsen

På søndag møtes nummer én og to på tabellen, Liverpool og Manchester City til duell, i en kamp som kan definere sesongen til lagene. I de kampenes forbindelse har vi i fotballfans.net valgt å lage en kombinert lagoppstilling av de to lagene. Her er de vi mener er de beste i en sammenslått lagoppstilling, basert på årets prestasjoner.

Keeper – Alisson Becker

Liverpool sin storsignering har innfridd så til de grader. Brasilianeren står med kun tre baklengs og har briljert både med solide redninger og et fotarbeid Liverpool har manglet tidligere fra sin sisteskanse.

thumb_69941_default_news_size_5

Høyreback – Kyle Walker

Kyle Walker hadde en meget god sesong i fjor på høyrebacken, og leverte også varene i VM som stopper for England. Har fortsatt i det gode sporet denne sesongen, og tar høyrebackplassen foran Trent Alexander-Arnold mye grunnet rutine.

Midtstopper – Virgil van Dijk

Virgil van Dijk er selvskreven på et hvert lag i Premier League, om ikke i hele verden. Verdens dyreste midtstopper har vist seg å være verdt hver eneste krone etter at han ankom Liverpool, og har sett meget solid ut i alle spillets faser.

Midtstopper – Vincent Kompany

Den andre midtstopperplassen var vanskeligere å velge, men valget falt på Vincent Kompany da han er Kaptein med stor K i Manchester City, og gir resten av laget en ro som er uhyre viktig i storkampene. Joseph Gomez ikke langt ifra, men også han mangler litt av den rutinen Kompany har.

vincent-kompany-cropped_l63uu3woivyf163exuy3roxjn

Venstreback – Andrew Robertson

Andrew Robertson går inn på venstrebackplassen noe utruet, da City har måtte rotere en hel del med skade på Mendy. Robertson, som muligens har den korteste norske wikipedia-siden av alle i Premier League, har imponert begge veier med hans utrolige fart og spiller utrolig rutinert til å kun være 24 år gammel.


Defensiv Midtbane – James Milner

Tidligere City-spiller James Milner er selvskreven på dette laget i min bok. Haugevis av rutine, duellsterk og en nydelig pasningsfot er noen av kvalitetene han besitter i tillegg til at han er sikker som banken fra 11-metersmerket.

thumb_71277_default_news_size_5

Sentral Midtbane – David Silva

David Silva har nok en gang startet en ny sesong fremragende for Manchester-laget i blått. To mål allerede denne sesongen, og til tross for at han har blitt 32 år gammel synes ikke det på banen.

David-Silva.jpg

Sentral midtbane – Georginio Wijnaldum

Georginio Wijnaldum har spilt samtlige kamper i Premier League og Champions League for rødtrøyene denne sesongen, og skal ha en stor del av æren for at det har gått så bra som det har gjort. Er en klegg på banen som gjør mye av den usynlige jobben for Klopps mannskap.


Høyrekant – Raheem Sterling

Tidligere Liverpool-spiller Raheem Sterling har startet fantastisk denne sesongen. Fire mål og tre målgivende på ni kamper denne sesongen gjør at han skriver seg inn på laget foran Mohamed Salah som har vært ustabil i prestasjonene sålangt.

hd-raheem-sterling-manchester-city-fa-cup_1cm003g1zqiwo14mj0vsr10jt4

Spiss – Sergio Aguero

Sergio Aguero er mest sannsynlig inne i en av sine beste perioder på banen siden gullsesongen i 2011/12. Åtte mål og to målgivende på ti kamper gjør at han har ett målpoeng per kamp, og det ser ikke ut til å stoppe med det første.

Venstrekant – Sadio Mane

Senegaleseren har fortsatt å levere varene for Liverpool og står sålangt denne sesongen med fire mål. Ingen backer føler seg trygge mot farten til Mane, og 26-åringen glir inn på dette laget foran Leroy Sané

liverpool-celebration-mane-firmino-can_53obzq6dobbu1twwo25hf2dli

Seks spillere fra Liverpool – Fem spillere fra Manchester City – Her er lagoppstillingen:

xi lfc city

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑