Oddstips til Premier League (runde 8)

Skrevet av Mattis Fiske

Jeg har tatt en nærmere kikk på tre kamper for denne åttende Premier League-runden. Kalenderen viser allerede oktober måned, og det begynner for alvor å gruppere seg i begge ender av tabellen.

 

Southampton – Chelsea

Søndag – 15:30

Mark Hughes og hans Southampton-lag har hatt en relativt svak innledning på sesongen, og har plassert seg på en femtendeplass med fem poeng. Har etter at de ga bort en tomålsledelse hjemme mot Brighton for tre runder siden – tapt de to neste. Sliter sterkt med at de ikke har noen i målscorere i laget, men ser i det minste ut til å ha fått litt gnist ut av innleide Danny Ings.

Tabelltreerne, Chelsea, satt med full pott etter fem serierunder, men har etter det måtte ta til takke med to uavgjortresultat. Seieren glapp mot Liverpool sist, men så den kampen, som de har gjort hele denne sesongen, meget solide ut. Eden Hazard har så langt sett ustoppelig ut, og mange mener nok han er ligaens aller beste spiller. Chelseas midtbanemagiker vil nok også mot et lavtliggende Southampton spille førstefiolin når hjemmelagets forsvar skal brytes ned.

jhgbvujhgyjhk.png

To lag det oser klasseforskjell av, noe også tabellen og oddsen tilsier. Ser ikke helt hvordan hjemmelaget skal klare å skape de store mulighetene mot denne Chelsea-utgaven. Har ikke spisser som har egenskapene til å skape noe på egenhånd, og de driblekantene de har, har så langt sett dårlige ut. Ikke all verden til odds for å være et bortelag i Premier League, men jeg syns den er god nok til å forsvare et spill.

Oddstips:

Chelsea vinner – 1.60 hos Mr Green


 

 

Tidligere tips:

Brighton – West Ham

Fredag – 21:00

Det er for en sjeldens gangs skyld fredagskamp i Premier League når Brighton tar imot West Ham på Amex Stadium. Hjemmelaget ligger plassert på en femtendeplass – plassen bak gjestene fra London. Selv om lagene er tabellnaboer, så er formen til de to lagene nokså ulike. «The Seagulls» står uten seier siden runde to, og har tapt sine to siste seriekamper. West Ham står derimot med sju poeng på de tre siste, og det etter å ha møtt sterke lag som Chelsea, Everton og Manchester United.

Ikke navngitt
Sjekk ut Fansbet sine oddsboost til kampen samt mange andre denne PL-runden!

Etter en begredelig start har Manuel Pellegrini virkelig fått fart på sitt mannskap. Nyervervelser som Felipe Anderson og Yarmolenko har sakte men sikkert begynte å blomstre ute på kantene samtidig som at Noble, Rice og Obiang har funnet formen mer sentralt i banen. Med superspiss Arnautovic helt der fremme er jeg trygg på at «The Hammers» vil bite godt fra seg fremover på banen mot et ikke alt for bra Brighton-forsvar.

West Ham har en håndfull med spillere ute, men kan stille uforandret fra det laget som beseiret de røde fra Manchester forrige helg. Jeg synes uavgjortfaren er stor, så jeg tar en mer gjerrig variant enn en ren borteseier. Tar derfor varianten der jeg får innsatsen tilbake ved uavgjort.

 

Oddstips:

West Ham Draw No Bet – 1.95 hos Fansbet

 

 

Burnley – Huddersfield

 Lørdag – 16:00

Etter å ha startet sesongen begredelig med fem kamper uten seier har omsider Burnley fått i gang det maskineriet vi fikk se så mye av forrige sesong. Har fått satt sammen to strake tre-poengere, og har samtidig gjort et byks oppover på tabellen. Tross seks poeng og seks scoringer på de to siste, så må det sies at «The Clarets» har vært dødelige effektive. I løpet av de to kampene hadde bruntrøyene kun syv skudd på mål.

ygthfytfh.png
Spill Coolbet sin snøball-konkurranse denne helgen med 20 000 i potten!

Huddersfield befinner seg helt sist på tabellen, og har kun to uavgjortresultat å vise til denne sesongen. Har tapt sine tre siste (Tottenham, Leicester og Crystal Palace), og ser for øyeblikket ut som en soleklar dumpekandidat. David Wagners menn har kun funnet veien til nettmaskene tre ganger så langt, og skal de få pyntet på den horrible statistikken, så må de klare å trenge gjennom det oppofrende Burnley-forsvaret. Ingen enkel oppgave for et lag som ikke scorer mål.

Burnley må som tidligere sagt klare seg uten Gibson, Pope og mest sannsynlig Brady. Ny på skadelisten er Tarkowski, som helt klart er et tap for hjemmelaget. Bortelaget reiser uten Schindler og Kongolo, og har Sobhi og Williams som er usikre med sine kneskader. Til tross for at Tarkowski er ute, så syns jeg en odds som bikker 2-tallet er tilstrekkelig for å stille seg bak et Burnley-lag i form her.


Oddstips:

Burnley vinner – 2.17 hos Coolbet

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑