Oddstips til Nations League (torsdag-fredag)

Skrevet av Anders Lilletvedt

Endelig er det landslagspause igjen og vi skal fortsette å tjene penger i Nations League som vi gjorde sist! Klarer Åge Hareide og Danmark seg uten Christian Eriksen? Her er denne rundens tips.

Montenegro – Serbia

Torsdag 20:45

Dette er første gang Montenegro og Serbia møtes. Det er ofte svært mye kort involvert i kampene til både Montenegro og Serbia, og i dette oppgjøret får de en kortglad dommer i Gianluca Rocchi som snitter nærmere fem gule kort per kamp. Jeg tror det kan renne inn en del kort i denne kampen mellom disse nabolandene.

Fanboosts
Se hvilke oddsboosts Fansbet har på kampene i Nations League denne uken.

Oddstips:

Over 4.5 kort – 1.83 hos Fansbet

 

Belgia – Sveits

Fredag 20:45

Sveits skal ha lite å stille opp med i Gruppe A, selv om de smadret Island 6-0 i første runde. Belgia er i knallform og har kun tapt én kamp på deres 28 siste kamper. Anført av en Eden Hazard, som er i sitt livs form, så bør Belgia slå et Sveits-lag uten spillere som Johan Djorou, Admir Mehmedi, Stephan Lichtsteiner, Blerim Dzemali og flere. Frister med noen spillerspesialer på Belgia, men frykter at Romelu Lukaku og Eden Hazard ikke spiller 90 fulle minutter.

Oddstips:

Belgia -1 (Asiatisk handicap) – 1.73 hos Fansbet

 

Kroatia – England

Fredag 20:45

Kroatia og England møtes igjen, kort tid etter at Kroatia sendte England ut av semifinalen i VM i år etter å ha vunnet 2-1. Kroatia var det klart beste laget i den kampen, men har sett fryktelig svake ut i deres to kamper etter VM hvor de spilte 1-1 mot Portugal og ble ydmyket mot Spania da de tapte hele 6-0.

England tapte deres første kamp 2-1 mot Spania i Nations League og var kun en dommefeil unna å få 2-2 og sitte igjen med ett poeng fra den kampen. Det er så mange gode offensive spillere på begge lag at jeg tror begge lag vil score i denne matchen også.

Oddstips:

Begge lag til å score – 1.90 hos Fansbet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑