Oddstips til NL (Søndag-Tirsdag)

Skrevet av Andreas Flåten

Nations League fortsetter inn i den nye uken, og vi skal se nærmere på noen fine oddstips som kan gjøre dette ellers kjedelige avbrekket fra klubbfotballen litt mer interessant (og profitabelt).

Tyrkia – Russland

Søndag 18:00

Det forrige møtet mellom lagene endte med 2-1-seier til Russland. Dette var en meget sterk prestasjon av det russiske laget, da de manglet flere nøkkelspillere som måtte hvile etter VM. Lagene er plassert som henholdsvis nummer en og to i gruppa, og med seier her kan Russland markere seg som den klare eneren i gruppa, samtidig som at de vil holde tyrkerne på komfortabel avstand.

Tyrkia mangler sentrale spillere på midtbanen, men stiller med farlig skyts på vingene. Dette kan fort skape problemer for et Russland lag uten noen særlig markante spillere på sidene. Tyrkia må være offensive for å henge med i toppen av gruppa, og angrep kan fort bli det beste forsvar mot et Russland-lag som holdt nullen i forrige kamp. At begge lag har kvaliteter nok til å score i denne kampen er det lite tvil om, og vi kan nok fort få et kampbilde som tillater dette.

Oddstips:

Begge lag scorer – 1.89 hos Coolbet

gijgj.png
Bli med på NM i flaks hos Coolbet – GRATIS å delta HER

Bosnia-Hercegovina – Nord-Irland

Mandag 20:45

Bosnia topper gruppa med seks poeng av seks mulige. Nord-Irland står foreløpig med to tap og null poeng. Nord-Irlands håp om kvalifisering begynner nok å renne ut allerede nå, og Bosnia skal både spillermessig og statistisk sett være et bedre fotballag. På hjemmebane her har jeg vanskeligheter for å se at de ikke vinner. Nord-Irland trenger poeng, men har lite å stille opp med. Blir nok ingen fyrverkeri av en fotballkamp, men skal etter alt å dømme være en komfortabel seier for bosnierne.

Oddstips:

Bosnia-Hercegovina vinner – 1.62 hos Coolbet

 

Irland – Wales

Tirsdag 20:45

Nabolandene fra de britiske øyer møtes til dyst i liga B i en kamp som er viktig for begge lagene. Wales kan med en seier utfordre Danmark om førsteplassen, og Irland trenger poeng for å holde følge med resten da de foreløpig står med null poeng. Forrige møte endte 4-1 til waliserne, men jeg har ikke tro på en tilsvarende målfest i dette oppgjøret. Irland må kjempe for både æren og noen sårt trengte poeng, og på hjemmebane vil de nok være i stand til å unngå en lignende fadese. Det blir en knokkelkamp fra første til siste spark på ballen, der ingenting vil komme gratis for noen av lagene. Mål kan man se langt etter i dette oppgjøret, spør du meg.

Oddstips:

Under 2.5 mål – 1.48 hos Coolbet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑