Fantasy PL: 7 spillere du bør kjøpe før ny pause

Skrevet av Henrik Palm Strand

Den gode nyheten er at sesongens andre landslagspause nesten er over, mens den dårlige er at det bare er fire runder igjen til neste og siste landslagspausen for i år. Derfor gir vi deg oversikten over de spillerne vi har mest tro på de neste fire rundene.

Fanboosts2
Sjekk ut helgens oddsboosts hos Fansbet!

7 spillere du bør kjøpe

Raheem Sterling (11.1m)

fikk det endelig til å løsne for England da han scoret to mor Spania på mandag. Selv om han har levert ganske bra per minutt for City så langt, har prislappen ført til en eierandel på bare 6.3%. Hadde en enorm sesong i fjor, og vi tror Guardiolas gullgutt er mannen å satse på i City fremover. Spesielt for de som henger litt bak og ønsker å satse er Sterling et godt valg, da hans lave eierandel kan fungere som en rakett oppover rankinglistene.

hd-raheem-sterling-manchester-city-fa-cup_1cm003g1zqiwo14mj0vsr10jt4

Mohamed Salah (12.8m)

Fjorårets rekordsetter har så langt ikke funnet formen, men det er nok bare et tidsspørsmål før det løsner for egypteren. Både Huddersfield og to av de tre nyopprykkede lagene venter i løpet av de fire neste kampene, mens siste motstander Arsenal er det topplaget Liverpool tradisjonelt sett scorer flest mål på. Egypteren er et klart kapteinsemne i hjemmekampene mot Cardiff og Fulham. Som i hjemmekampen mot Southampton kan han også få sjansen som spiss, og vi satser derfor på at dette er tidspunktet å hive inn Salah – som etter rapportene bør være skadefri og klar til Huddersfield på lørdag.

roberto-firmino-mohamed-salah_1qtfxzl8uh6w817of48ubukh00

Andy Robertson (6.3m)

Med seg får han også lagkamerat Andy Robertson. Skotten er høyt og lavt for Liverpool, og er en stadig trussel på Liverpools venstreside. Liverpool har vært svært gode defensivt så langt i år, og med tre forholdsvis enkle kamper tror vi antallet kamper uten baklengs bare fortsetter. Med offensive bidrag på toppen tror vi det blir flust av poeng, og kan anbefale skotten til alle som har råd. Et god budsjettalternativ her vil være lagkamerat Alexander-Arnold, som har en snillere prislapp på 5.1.

Jamie Vardy (9.0m)

Briten har scoret i to av de tre siste, og har et strålende program fremover. Neste kamp er mot Arsenal, en motstander han har scoret seks mål på seks kamper mot.  Ser man til Leicester, som har et fint program frem til og med Fulham-kampen 5. desember, er også midtbanespiller James Maddison (7.0) verdt å vurdere etter hans sterke sesongstart. Tre mål og to assist på åtte kamper er bra, men vi skulle gjerne sett at han fullførte 90 minutter oftere – foreløpig har det kun skjedd én gang på åtte kamper.

Richarlison (6.8m)

Han startet forrige kamp som spiss, og takket for tilliten med scoring. De som har lest denne spalten før vet at brassen er favoritt her, akkurat som han er hos Silva, og om han fortsetter helt fremst for Everton tror vi han er god verdi, selv om kampprogrammet fremover tidvis er tøft.

1010867514

Aleksandar Mitrovic (6.9m)

Serberen er udiskutabel main man i Fulham, som møter Cardiff, Bournemouth og Huddersfield de tre neste. Han står uten scoring i tre av de fire siste, men kamper mot City, Everton og Arsenal er tøffe for enhver spiss. Vi gir han likevel en sjanse til, og tror de tre neste kampene er skreddersydd for den serbiske tankspissen.

Alexandre Lacazette (9.7m)

Er i strålende form, og har fire mål og fire målgivende så langt i år, selv om han bare har startet fem kamper. Med slike spillere er det alltid en risiko for at man er for sent ute, men i løpet av de fem neste kampene er det bare Liverpool som er en ordentlig tøff mostander for Emerys menn. Den franske spissen har levert bedre enn statistikkene tilsier at han skal, men det er mye fordi han er en svært god avslutter. Vi satser på at formen fortsetter noen runder til, og gir tommelen opp til Lacazette.

PS! Med en eierandel på nær 50% vier vi ikke plass til ligaens åpenbare formspiller Eden Hazard (11.3). Siden belgieren er i sitt livs form trenger du ikke oss til å fortelle deg at han er en åpenbar spiller å ha på laget, men i tilfelle du lurte på hva vi synes slenger vi på en klar anbefaling i denne fotnoten. Få han på!

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑