Oddstips: Premier League (runde 9)

 Skrevet av Mattis Fiske

En ny landslagspause er unnagjort, og det betyr at Premier League endelig er tilbake igjen. Jeg har tatt en nærmere kikk på to av helgens oppgjør.

 

Everton – Crystal Palace

Søndag – 17:00

Søndagens eneste kamp går av stabelen i Liverpool når Everton tar imot Crystal Palace. De blåkledde ser ut til å ha funnet tilbake til de positive taktene de viste innledningsvis i sesongen, og står nå med to strake seire. Bortelaget har derimot måtte sett seg gå poengløse av banen i sine to siste seriekamper (2-1 Bournemouth, 0-1 Wolves).

Everton ligger plassert på tolvteplass med godkjente tolv poeng. Har så langt tretten nettkjenninger og tolv baklengs, noe som gir et målsnitt på 3,2 mål per kamp. Seks av åtte kamper har endt over 2.5 mål, og de to resterende kampene endte 2-0 og 1-1. Har mange angrepsspillere i form, og det å bruke Richarlison helt der fremme, som de gjorde sist mot Leicester, kan være en genistrek av Marco Silva. Bernard ser frisk ut ute på vingen, og Gylfi Sigurdsson har virkelig stilt inn siktet for tiden.

gijgj
Bli med på NM i flaks hos Coolbet!

Crystal Palace har etter to strake tap falt ned til en fjortendeplass. Laget står overraskende kun oppført med fem skåringer så langt, og lider nok av en liten spisskrise. Ni mål har funnet veien bak, en så langt god, Wayne Hennessey i Palace-buret. Disse tallene gir ett målsnitt på fattige 1,75 mål per kamp.

Har troen på at det kan bli noen mål i dette oppgjøret. Evertons angrepsspillere skal klare å skaffe nok sjanger til at det kan bli noen mål for de, samtidig så tror jeg at Evertons forsvarsspillere skal klare å skaffe de nødvendige sjansene til Zaha og gjengen – slik at også Pickford kan måtte plukke en ball eller to ut av eget nett.

Oddstips:

Over 2.5 mål – 2.00 hos Coolbet

 


Cardiff – Fulham

Lørdag – 16:00

Tabelljumbo Cardiff tar imot syttendeplasserte Fulham hjemme på Cardiff City Stadium i det som allerede ser ut som en «seks-poengers-kamp». Etter 16 kamper har disse to nyopprykede lagene kun klart å dra til seg én fattig seier, og den var det de hvitkledde fra London som fikset i runde tre.

Cardiff har sett forferdelige ut, og noe annet enn en direkte retur til ligaens nest øverste divisjon til neste sesong vil være en skrell. Har nå tapt fem seriekamper på rad, og 1-0-tapet borte mot Tottenham sist må nesten sies å være en liten opptur med tanke på at de spilte store deler av kampen i undertall. Hjemmelaget (Null seiere, to uavgjorte og seks tap) har så langt kun funnet veien til nettmaskene fire ganger, og har kun skapt åtte store sjanser foruten av de målene. Tall det ikke akkurat lukter fornyet kontrakt av, hverken for Cardiff eller for Neil Warnock.


Spill på Premier League hos Mr Green – Vinn gratisspill til 10 000 kr her!


I motsetning til hjemmelaget er ikke Fulham like målsky. Har så langt bidratt til underholdende kamper, og har ligaens høyeste gjennomsnittlige målscore med 3.8 mål per kamp. Det skal sies at over dobbelt så mange av nettkjenningene går i feil mål for London-laget.

Ingen spesielt betydningsfulle fravær hos noen av lagene. Cardiff må bl.a. klare seg uten Ralls som fikk direkte rødt etter sin hodeløse takling mot Tottenham for to uker siden. Fulham har vist at de ikke er redde for å by opp til dans framover i banen. Har spillere som Mitrovic, Schurrle og Vietto som har ferdigheter til å klare helt store, og mot et lag som Cardiff kan trioen muligens få veldig gode spilleforhold. Når 3-tallet kommer opp på bortelaget her, så syns jeg at det er for bra til å stå uberørt.

Oddstips:

Fulham vinner – 3.00 hos Mr Green

 

 

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑