CL-fokus: Man Utd tar imot Juventus, og Spurs i trøbbel

Skrevet av Petter Solholt Olsen

Det er klart for den tredje runden i gruppespillet av UEFA Champions League, og mye dreier seg om kampene om førsteplassene denne runden.

Jubel i Manchester?

Tirsdag kveld er det flere godbiter som skiller seg ut. Én av de er Manchester United som tar imot Cristiano Ronaldo og Juventus. Portugiseren vender tilbake til Old Trafford for første gang siden 2013. Den gang slo Real Madrid ut de røde djevlene etter 1-2 og et kontroversielt rødt kort på Nani. Tirsdag kveld er det et sterkt Juventus-lag med både Dybala og Ronaldo i god form. Manchester United på sin side leverte en god kamp mot Chelsea i helgen, men ga fra seg poeng i sluttsekundene. Mourinho vil nok ikke gå alt for offensivt ut mot de italienske mesterne, så gjenstår det å se om de klarer å holde buret rent.

Cristiano_Ronaldo

Mens det blir bra kok på Old Trafford, drar de lyseblå naboene til Ukraina og Matelist Stadium for å møte Shakhtar Donetsk. Guardiolas mannskap gikk på et aldri så lite bananskall mot Lyon den første kampen, men ser nå ut til å holde stø kurs mot utslagsrundene. Det forventes at Manchester City reiser hjem igjen med tre poeng i bagasjen, før returoppgjøret spilles på Etihad.

Enda en kamp som er verdt å legge merke til er Ajax som tar imot Benfica på Johan Cruijff Arena. Lagene skal nå møte hverandre to ganger på rad i Champions League, og de fleste ser nok på denne kampen som hvem som slår følge med Bayern München til utslagsrundene. Ajax står som favoritter på hjemmebane, men Benfica er ingen lett motstander, og alt ligger til rette for et fabelaktig oppgjør tirsdag kveld.

44568835_2110390059291228_5149185537545863168_n
Sjekk ut Fansbet sine oddsboost på CL-kampene HER

Skjebneoppgjør for Tottenham

Som om det ikke var nok av godbiter på tirsdagen, starter onsdagen med et skjebneoppgjør mellom PSV Eindhoven og Tottenham. Begge lagene står til nå uten poeng, og etter at de har møtt hverandre to ganger, er det nesten garantert at en av de har meldt seg ut av kampen om sluttspillplass. Tottenham leverte relativt gode prestasjoner mot både Inter og Barcelona, men uten uttelling. Med kniven på strupen gjenstår det å se om Pochettino endelig kan få igang poengfangsten.

Senere samme kveld skal altså Barcelona ta imot Inter på Camp Nou. Begge lag står med seks poeng etter to kamper, men begge vet nok at Tottenham kan puste de i nakken etter de neste to kampene. Barcelona bør være store favoritter på hjemmebane, men med Lionel Messi ute med skade øyner nok Inter en sjanse til å stikke av med alle poengene her.

Senere samme kveld tar Røde Stjerne turen til Anfield hvor de møter Liverpool, men det er i hovedsak kampen mellom Paris St Germain og Napoli som det knyttes mest spenning til. Liverpool, PSG og Napoli kniver om de to sluttspillplassene, og Liverpool har gode sjanser til å toppe gruppen etter de to sistnevnte har møtt hverandre to ganger.

I gruppe A kan vi være vitne til en slags finale de neste to rundene når Borussia Dortmund og Atlético Madrid møtes. Disse to lagene ser overlegne ut i sin gruppe, og det ser ut til at spenningen som er igjen i gruppe A står om hvem som vinner gruppen, og hvem av Club Brugge og Monaco som tar tredjeplassen inn til Europa League.

Så gjenstår det å se hvem som innfrir når kampene sparkes i gang.

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑