Fantasy PL: Anbefalte kjøp og differentialer (GW10)

Skrevet av Jonas Hoff Tangen

Vi teller ned til runde 10 av Fantasy Premier League, og ser på aktuelle spillere til helgen. Jeg benytter samtidig anledningen til å se på spennende alternativer med under 5 % eierandel, som i de neste kampene kan bryte opp de mange like FPL-lagene.

Fanboosts2
Sjekk ut helgens oddsboost hos Fansbet i alle de store ligaene!

Differentialer frem mot jul   

Shane Duffy (4,5) står med en eierandel på 4,3 %, og kan dermed bli en fin differensial i tiden som kommer. Står så langt med ett mål og to assist, og har grønt kampprogram frem til nyttår. Rekken Wolves (H), Everton (A), Cardiff (A), Leicester (H), Huddersfield (A), Crystal Palace (H) og Burnley (A) er rett og slett snadder. Storspilte i kampen mot Newcastle i helgen, og med sine 19 klareringer var dette mer en noen annen spiller har hatt så langt denne sesongen.

Kenedy (4,9) er et aldri så lite langskudd med sine 1,2 % eierandel. Newcastle har et veldig fint kampprogram, men har vist elendig form så langt denne sesongen. Selv om vi ofte bruker utrykket ” form over fixture ”, er jeg av den oppfatning av at nettopp et godt kampprogram kan føre til formutløsning hos de mindre lagene. I kampen mot Brighton i helgen var Kennedy svært aktiv, og var med sine åtte skudd den spilleren som hadde flest avslutninger denne runden.

Kevin De Bruyne (9,7) er endelig tilbake fra skade, og står med beskjedne 4,7 % eierandel. Fikk sine første minutter siden åpningskampen mot Arsenal nå i helgen, og mot Shakhtar ble det én assist og rundt 70 minutter på banen. En startplass mot Tottenham virker derfor høyaktuelt for den belgiske magikeren. En De Bruyne i form er hjernen bak det meste City skaper, og er samtidig en fin måte å unngå den velkjente ”Peproulette”.

Manchester_United_v_Manchester_City,_10_December_2017_(20)

Ricardo Pereira (5,1) er en annen spennende ” forsvarspiller ” som er verdt å følge med på. Leicester har ikke sett bunnsolide bakover så langt, men når Pereira spiller OOP ”Out of Position” på høyresiden, blir han likevel et alternativ å vurdere. Leicester er nok et lag som går inn i et  ”grønt” kampprogram, og med rekken West Ham (H), Cardiff (A), Burnley (H), Brighton (A), Watford (H) og Fulham (A), er mulighetene store for at også det defensive snur for ”The Foxes”.

 

3 kjøp til Gameweek 10

Til denne runden finner vi Chelsea og Liverpool som store favoritter, og dermed er spillere som Hazard, Salah og Robertson nærmest essensielle. Skal man ha råd til disse, må man finne verdi hos billigere spillere, og jeg ser dermed på tre gode alternativer i denne kategorien.

Joshua King (6,4) møter ett Fulham-lag som overhode ikke henger med defensivt om dagen, noe fire innslupne mål mot Cardiff (!) er et bevis på. Bournemouth lever bra med mål denne sesongen, selv om helgens kamp mot Southampton riktignok endte 0-0. Når King i tillegg er på straffer, er han et spennende valg inn mot helgen.

joshua-king-bournemouth.jpg

Jose Holebas (4,9 ) stod over kampen mot Wolves på grunn av karantene, men er tilbake til helgen, da Watford møter Huddersfield. Står så langt med fire assist og ett mål, og med sin offensive rolle, og farlige dødballer kan dette tallet øke ytterligere mot Huddersfield. Når bortelaget i tillegg sliter med å produsere foran mål, er mulighetene for både offensive og defensive poeng tilstede.

Marko Arnautovic (7,0) har vi snakket opp før, og i helgen var det bare en meget god Hugo Loris som hindret østerrikeren i å få målpoeng. Har tidvis sett meget bra ut denne sesongen, selv om laget rundt han til tider har sett vaklende ut. Frykten for den påståtte kneskaden skal være reell er selvsagt til stede, men vi håper og tror at ” Arnie ” klarer seg fint også mot Leicester.

På grunn av skader, kan det se ut til at fjorårets FPL legende Robert Snodgrass (5,3) får spilletid fremover, og kan i likhet med Arnautovic levere varene. Med 0,1 % eierandel, skiller man seg vertfall ut fra de store massene.

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑