Oddstips til Premier League (runde 10)

 Skrevet av Mattis Fiske

Ny runde med Premier League, og vi har sett på to kamper som vi vil gi dere oddstips til.

 

Fulham – Bournemouth

 Lørdag 16:00

Når Fulham tar imot Bournemouth på Craven Cottage lørdag vil det være for aller første gang i ligasystemets øverste nivå. De sjetteplasserte gjestene drar nordover med stor selvtillit etter å ha plukket med seg hele sytten poeng så langt i sesongen. Like lyst er det ikke for vertene fra hovedstaden. Etter en grei start har det vært blytungt for det nyopprykkede laget, og har regelrett fått juling i tre kamper på rad.

gijgj
Bli med på NM i flaks hos Coolbet!

Ingen lag i ligaen har sluppet inn flere mål enn de hvitkledde fra London. Hele tjuefem skåringer feil vei har det blitt, og man må ned til Cardiff med sine nitten innslupne for å finne nærmeste konkurrent. Kun ni serierunder er unnagjort, og det gjør at snittet til hjemmelaget blir hele 2.78 innslupne per kamp. De har heller ikke klart og holdt nullen enda, og i åtte av ni kamper har de sluppet inn minst to mål.

For Bournemouths sin del, så renner målene inn rett vei. Kun tre lag har skåret flere enn laget fra sørkysten. Takket være bl.a. Wilson og King på topp, så har laget funnet veien til nettmaskene seksten ganger, og kun gått målløse av banen tre ganger, det er inkludert forrige rundes målløse uavgjortresultat mot Southampton.

Minimalt med skader for disse lagene. Tom Cairney mangler fortsatt for vertene, noe som gjøre at vi kan få en nordmann fra start på begge halvdeler. Aleksandar Mitrovic har roet seg litt i det siste, men kan allikevel skilte med solide fem skåringer så langt. Trekløveret King, Wilson og Fraser har til sammen samlet opp ti mål, og vil mest sannsynlig øke det antallet etter denne forestillingen. Her ligger alt til rette for et fyrverkeri av en fotballkamp, så vi tar et lodd på at dette blir den målfesten det forventes.

Oddstips:

Over 3.5 mål – 2.40 hos Coolbet

 

Crystal Palace – Arsenal

 Søndag 14:30

Femtendeplasserte Crystal Palace tar søndag i mot et Arsenal i kanonform. Palace har etter en finfin start gått på tre strake tap mot overkommelig mostand. Laget virker å henge greit sammen, men har vært iskalde framover på banen. Fem (!) skåringer har det blitt for «The Eagles», og når ikke engang Milivojevic klarer å omgjøre straffespark til mål, så blir det blytungt Roy Hodgsons og hans menn.

Etter tap Chelsea og Manchester City innledningsvis, så har absolutt alt gått på skinner for Unai Emery og Arsenal. Elleve strake seire totalt (sju i serien) har ført «The Gunners» opp til en fjerdeplass, kun to poeng bak tittelen. Tjueto nettkjenninger er neste flest i ligaen, og de har målskårere overalt på banen. Aubameyang har til tross for at han har startet mange av de siste kampene på benken, kommet inn og levert sakene sine meget bra, og har så langt fylt opp halvdusinet. Nåværende førstevalg på Lacazette gikk målløs av banen sist, men har levert greit med sine fire mål og to målgivende. Laget ser generelt solid ut, og det virker som at Emery har funnet en form på laget som gjør at Mesut Özil blomstrer på nytt.

Hjemmelaget har enda ikke vunnet hjemme, og står kun med et målløst uavgjortresultat mot Newcastle som eneste avkastning på hjemmebane så langt. Arsenal ser så friske ut at her kan de fort skåre minst to, og når hjemmelaget ikke har målskårere, så blir nok dette vanskelig om Arsenal klarer å få hull på byllen.

 

Oddstips:

Arsenal vinner – 1.75 hos Mr Green

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑