Fantasy PL – 3 anbefalte kjøp og salg (GW11)

Skrevet av Jonas Hoff Tangen

Det ble stang ut i helgen som var, der alle våre anbefalte måtte se kampene fra sidelinjen grunnet skader og sykdom. Vi prøver igjen, og satser på at laguttakene er tilbake til normalen.

Fanboosts2
Fansbet har fine oddsboost på de største ligaene hver uke – Sjekk helgens fanboosts i PL!

Tre anbefalte kjøp

 

Benjamin Mendy (6.3m)


Leverte en kamp langt under pari mot Spurs nå i helgen, men forventes likevel å starte til helgen. I fantasy-sammenheng har han riktignok vært strålende, og levert poeng hver gang han har vært på banen. Seks målgivende på syv spilte kamper er meget imponerende, og når Manchester City i tillegg møter et Southampton-lag som har gått målløse av banen de siste fem kampene, må man rett og slett krige inn Mendy til helgen.

Raheem Sterling (11.1m)


Han seiler opp som et spennende alternativ til Aguero, som fortsetter å bli byttet ut før 70 minutter. Et ekstrapoeng per mål, samt poeng for å holde nullen blir veldig fristende, og når en spiller av Sterlings kaliber bare er eid av 6,7 %, er det spennende å flytte pengene over i midtbaneleddet. Southampton har sluppet inn tre mål mot både Chelsea og Liverpool, og jeg forventer at også City putter tre eller mer bak McCarthy i Southamptonburet.

hd-raheem-sterling-manchester-city-fa-cup_1cm003g1zqiwo14mj0vsr10jt4

Lukasz Fabianski (4.5m)


Har levert jevnt og trutt i en årrekke, og til den prisen kan han fort være en ”set and forget»-keeper. Med sine 44 redninger så langt, er det bare Joe Hart i Burnleyburet som står med flere. Leverte seks poeng i helgen til tross for at West Ham slapp inn mål, og når de nå går inn i et finere kampprogram er mulighetene for større poengsummer til stede.

45224267_251250009080537_1060844363627626496_n.png

Tre anbefalte salg

 

Wilfred Zaha (6.9m)


Zaha er fortsatt å finne i 16,3 % av lagene, og selv om mange av disse trolig er ”døde”, er dette tallet for høyt. Møter Chelsea, Spurs og United i de tre neste, og jeg ser ikke for meg at Palace leverer mer enn ett målpoeng på disse tre.

Héctor Bellerín (5.4m)


Har levert offensive bidrag i et spennende kampprogram, men Arsenal slipper inn mål uansett hvor god kontroll de har på kampen. Når fargen nå gradvis snur til rød, og til den prisen, er det kanskje på tide å ta i bruk noen av de andre gode alternativene i de bakre rekker.

hector-bellerin-arsenal_1e7rf88yyv0hg1r742t0dibci1.jpg

Ryan Fraser (6.1m)


Fraser leverte varene så til de grader i helgen som var, men det snur fort i fantasy, og jeg velger å glede meg over poengene i helgen, og heller hoppe av toget før det stopper opp. Alle leverer varene mot Fulham og det var derfor ingen overraskelse med uttellingen i helgen. United (H), Newcastle (B), Arsenal (H) og Manchester City (B) på de neste fire kampene, og selv om prisen er god kan tiden være inne for å vurdere andre alternativer.

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑