Fotball-fokus: Tips og previews til helgens toppkamper

Skrevet av Tommy Kristiansen

Ny helg med herlige kamper over hele Europa, og vi lanserer en ny spalte hvor Tommy vil skrive om de største kampene og gi tips til hver av disse. Artikkelen er laget i samarbeid med Fansbet – Et spillselskap som gir 50% av overskuddet sitt tilbake til fansen. Les mer om hvordan dette fungerer her, og registrer deg.

 

PSG – Lille

Fredag – 20:45

Den franske stormakten PSG tar i mot Lille på Parc des Princes fredag kveld og PSG er i storform om dagen. Paris-laget har vunnet elleve seriekamper på rad i Ligue 1. Motstanderen Lille unngikk nedrykk i fjor og er i skrivende stund er på andreplass i den franske ligaen, med andre ord – er duket for et toppoppgjør i den franske ligaen, noe mange ikke forutså før seriestart. Til tross for at Lille-laget har vunnet sine siste fire kamper, har vi troen på at de blåkledde blir å kjøre over overraskelseslaget i rødt. Gjengen i Paris virker å være hakket hvassere, særlig med den unge franskmannen, Kylian Mbappe i front – Mbappe er 1.66 til å score i denne kampen hos Fansbet.

Resultattips: 3-0

 

Bournemouth – Man Utd

Lørdag – 13:30

Sørkyst-laget har virkelig slått fra seg i år i årets utgave av Premier League og ligger for øyeblikket på en råsterk sjetteplass. I den røde delen i Manchester har det ikke gått like bra i år – til tross for at de tok en seier sist mot Everton. Bournemouth hjemme er alltid en hard nøtt å knekke, en nøtt vi ikke tror Manchester United kommer til å knekke, og det ville vært typisk at det endte med en uavgjort her. Det som kan være avgjørende for Manchester United er at Jose Mourinho fortsetter å benke Romelu Lukaku, blir han sittende på benk, kan det bli vanskeligere for Bournemouth å håndtere et angrep av en formsterk Anthony Martial og en hurtig Marcus Rashford. Vi tror fortsatt på at lagene blir å dele poengene på Dean Court – for et uavgjort resultat får du 3.60 hos Fansbet.

Resultattips: 1-1

45238758_1954828458146453_8361559000344428544_n.png

Arsenal – Liverpool

Lørdag – 18:30

Ukas desidert største kamp, her blir det neppe målløst. To lag som er i god form om dagen, ikke minst målform. Unai Emery virker å ha fått fart på det offensive i London-laget og Jürgen Klopp har bare fortsatt å bygge videre på hva han har i Liverpool. Arsenals største problem blir alle skadene de har i bakre rekker, som også har vært deres største svakhet, i motsetning til Liverpool som har fått orden på de defensive problemene deres. Vi tror at Liverpool kommer til å utnytte forsvarsproblemene til Arsenal, spesielt med Mané og Salahs store fart og kontringsstyrke og at det blir mål begge veier. Vi tror på at begge lag scorer, og at Liverpool vinner kampen, Fansbet har boostet oddsen på at der skjer fra 2.70 til 3.50!

liverpool-cele.jpg
Forrige oppgjør mellom lagene på Emirates Stadium endte med 3-3.

Resultattips: 1-2

Hertha Berlin – RB Leipzig

Lørdag – 18:00

Rune Jarsteins Hertha Berlin får besøk av RB Leipzig på Olympiastadion og begge kommer fra seire i den tyske cupen. Begge ligger likt på tabellen før den kommende runden, og har vært vanskelige å slå i det siste. Begge står med fire seire, fire uavgjort og ett tap. I fjor var ikke Leipzig på sitt beste, men virker å ha kommet sterkere tilbake i år. Det kommer til å bli en jevn duell i Berlin lørdag kveld. Her kan vi fort få et uavgjort-resultat som du får til 3.25 hos Fansbet.

Resultattips: 0-0

Brann – Strømsgodset

Søndag – 20:00

Forrige helg glapp etter all sannsynlighet seriegullet for bergenserne og da er det vel ingenting som er bedre enn å slå tilbake mot drammenserne som sliter i motsatt ende av tabellen. Molde jager sølvet bak Brann og bergenserne kan neppe være fornøyd med å miste seriesølvet rett før serieslutt. Tidligere denne uka ble Godset klare for cupfinalen mot Rosenborg, mens Brann satt hjemme bak TV-skjermen og hvilte det tror vi at blir å komme i Branns favør. Brann må vinne for å holde Molde bak seg, og hjemmeseier ligger på 1.76 i odds hos Fansbet.

45215909_788946704780882_2932603944586706944_n.png

Resultattips: 1-0

Lillestrøm – Bodø/Glimt

Mandag – 19:00

Det lugger godt hos de gulkledde, både i nord og sør. Begge trenger sårt poeng, for akkurat nå befinner Lillestrøm seg på kvalikk og Bodø/Glimt henger i en tynn tråd to poeng over. Lillestrøm var inne i god steam med uavgjort mot både RBK og Brann, før de gikk på en smell mot Ranheim, da etter å ha ledet 0-1 før det endte med et 3-2 tap. For Bodø-laget er det hakket verre, vi må hele to måneder tilbake før man sist fant en seier for de gule i nord. Lillestrøm virker mer sultne og har en siste innspurt, en hjemmeseier er satt til 2.05 på Fansbet.

Resultattips: 2-1

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑