Oddstips til Champions League

Skrevet av Shayan Jalilian

Champions League er tilbake igjen, og vi har noen spennende kamper på menyen i kveld. Skal Valencia endelig få en seier? Kan Real Madrid endelig begynne å overbevise igjen og slå Viktoria Plzen i Tsjekkia? Hva med Manchester City på hjemmebane, er det endelig deres tur til å gå hele veien? Også er det jo selvfølgelig knyttet stor spenning til kveldens gigantoppgjør mellom Juventus og Manchester United i Torino.

Valencia – Young Boys

Klokken 18:55

Valencia imponerte stort i LaLiga forrige sesong, og endte på en svært imponerende 4.plass. I forkant av denne sesongen rustet de opp troppen ved å signere Kondogbia og Guedes på permanent basis, samt at de fikk inn Michy Batshuayi på lån fra Chelsea og Kevin Gameiro fra Atlético Madrid. Til tross for å ha forsterket laget, har ikke ting gått som forventet denne sesongen i det hele tatt. På elleve LaLiga-kamper har klubben fra Valencia kun vunnet én kamp, spilt uavgjort ved åtte anledninger og tapt to kamper. Det er smått sjokkerende tall til et såpass godt lag å være. I Champions League har det ikke gått så mye bedre, og de står med to uavgjort og et tap og ligger på tredje plass i gruppen.

07114201
Det endte 1-1 i forrige oppgjør mellom lagene i Sveits.

Kveldens bortelag har herjet i hjemlig serie, og leder serien med elleve poeng mer enn Basel som ligger på andreplass. Elleve seiere, et uavgjort og et tap er fasit etter 13 spilte kamper. Nivået i den sveitsiske serien er naturligvis ikke i nærheten av Champions League, og det ser man på tabellen i denne gruppa. Et uavgjort og to tap tilsier at sveitserne ligger helt nederst i denne gruppa med et poeng mindre enn Valencia.

Til kveldens kamp har jeg funnet et spill som jeg har gode erfaringer med i LaLiga. Goncalo Guedes er uten tvil Valencias beste spiller, men har slitt med skader denne sesongen og kun startet tre kamper. Han var tilbake i helgen mot Girona, og selv om Valencia tapte, var det et helt annet lag enn det man har sett tidligere denne sesongen. Han er en elektrisk spiller som veldig ofte drar seg innover i banen og tester skuddfoten. Coolbet tilbyr en odds på 1.70 på at han minimum får to skudd på mål, og dette er et spill jeg vil sette noen kroner på. Merk dere at han spilte fulle nitti minutter for første gang på lenge i helgen, så det er et lite spørsmålstegn om han blir å starte denne kampen. Jeg tror likevel han starter da dette er en svært viktig kamp for Valencia, men i tilfelle han ikke skulle gjøre det, får man pengene tilbake uansett.

 

Oddstips: Goncalo Guedes minimum to skudd på mål1.70 Coolbet

 


Manchester City – Shakhtar Donetsk

Klokken 21:00

Manchester City gjør det meget bra om dagen, og har enda ikke tapt en kamp i hjemlig serie. Pep Guardiola har virkelig utrettet store ting med dette Manchester City-laget, men det er en ting som mangler, og det er Champions League-trofeet. I Premier League har de hatt stålkontroll og vunnet ni kamper og spilt to uavgjort på elleve kamper. De er det laget som har scoret flest mål (33) og sluppet inn færrest (4). I Champions League står de med to seiere og et tap, som kom mot Lyon på hjemmebane.

thrh
Fansbet har flere fine oddsboosts til kampene i kveld. Du finner de under «fanboosts» i menyen

Shakhtar har i liket med Manchester City stålkontroll i hjemlig serie. Tolv seiere, et uavgjort og et tap er fasit etter 14 spilte serierunder. I Champions League har de derimot ikke imponert noe særlig, og ligger helt sist i gruppen med to poeng.

Til denne kampen har jeg funnet et cornerspill som jeg synes ser interessant ut. Fansbet tilbyr en odds på 1.90 på at Shakhtar kommer til å få over 2.5 hjørnespark. Ukrainerne innfrir denne linja i stort sett alle kampene i hjemlig serie, og de har faktisk innfridd i alle Champions League-kampene de har spilt denne sesongen. Fem, fire og fem hjørnespark har de fått hittil i de tre gruppespillkampene. Så er det jo klart at Manchester City er et lag som ofte har stålkontroll på hjemmebane, men de slapp til fire hjørnespark mot et svært tafatt Southampton-lag i helgen, så dette er en linje jeg tror Shakhtar vil innfri.

 

Oddstips: Shakhtar Donetsk over 2.5 cornere1.90 Fansbet

 


Viktoria Plzen – Real Madrid

Klokken 21:00

Viktoria Plzen ligger på delt førsteplass i den tsjekkiske serien med 34 poeng. 11 seiere, et uavgjort og to tap er regnskapet etter 14 spilte kamper. I Champions League ligger de på sisteplass i gruppen og har kun tatt ett poeng på tre kamper.

Om Real Madrid kan man skrive en hel bok, men faktum er at Los Blancos ligger på 6.plass i LaLiga og har hatt en svært turbulent start på sesongen. I Champions League har de tatt seks poeng, og slo blant annet Viktoria for to uker siden på Santiago Bernabéu.

Til denne kampen prøver jeg meg på et kortspill. Det kommer til å bli ei ordentlig heksegryte i Tsjekkia, og da er det fort gjort at det smeller litt ekstra, og at det koker litt mye i topplokket til enkelte av spillerne. Kveldens dommer, Aytekin, snitter på 3.5 kort i 2018. Coolbet tilbyr en odds 1.64 på over 3.5 kort, og det blir kveldens utvalgte spill i denne kampen.

 

Oddstips: Over 3.5 kort1.64 Fansbet

 


Juventus – Manchester United

Klokken 21:00

Juventus er i mine øyne den største favoritten til å vinne Champions League denne sesongen. De har kjørt over alle lag i Serie A denne sesongen og står med ti seiere og et uavgjort etter elleve spilte kamper. Torino-laget har også vunnet alle sine kamper i Champions League denne sesongen, og er rett og slett et meget godt fotballag.

Manchester United har slitt mer enn kveldens motstander, og ligger helt nede på en 7.plass i Premier League. I Champions League ligger de på andreplass med fire poeng, men de er på ingen som helst måte garantert å gå videre. Hvis Valencia gjør jobben i kveld, og United taper, er de på tredjeplass i denne gruppen, så dette er en must-win kamp for britene.

cl coolbet

Cristiano Ronaldo er heltent på å bli toppscorer nok en sesong, men da har han en jobb å gjøre siden han måtte sone karantene forrige kamp. Han er tidenes mestscorende spiller i Champions League, og er rett og slett en målmaskin verden aldri har sett maken til. Jeg er forsiktig med innsatsen, men prøver noen kroner på at portugiseren tegner seg på scoringslisten mot sin tidligere arbeidsgiver.

 

Oddstips: Cristiano Ronaldo til å score1.90 hos Coolbet


 

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑