Fotball-Fokus: Manchester-derby og Der Klassiker

Skrevet av Tommy Kristiansen

Ny helg med herlige kamper over hele Europa, og denne helgen får vi servert to saftige rivaloppgjør i Premier League og Bundesliga. Artikkelen er laget i samarbeid med Fansbet – Et spillselskap som gir 50% av overskuddet sitt tilbake til fansen. Les mer om hvordan dette fungerer her, og registrer deg.

Les mer: Helgens oddstips i Premier League

 

Borussia Dortmund – Bayern Munchen

Lørdag – 18.30

Et av Bundesligaens viktigste oppgjør står for tur på mektige Signal Iduna Park, Bayern München gjester serieleder Borussia Dortmund. München-laget virker å være i et generasjonsskifte og virke svake i enkelte posisjoner, da spesielt ut på kantene i duoen «Robbery» (Ribery og Robben), i tillegg virker Boateng og Hummels å være påvirket av alderdom – men de skal ei heller avskrives, det er trossalt midtstoppere på øverste hylle.

I Dortmund scores det i hytt og gevær, og Paco Alcácer og Marco Reus har scoret tilsammen 13 mål, i tillegg har det engelske vidunderbarnet, Jadon Sancho, virkelig slått på stortromma i år – 18åringen står med fire scoringer og seks assist.

Vi tror på et forrykende og jevnt oppgjør på Signal Iduna Park med masse fart og spenning og anbefaler ingen å gå glipp av årets Bundesliga-match! Vi tror på hjemmeseier til de gulkledde, som du får til 3.20 hos Fansbet.

Resultattips: 2-1

RB Leipzig – Bayer Leverkusen

Søndag – 15.30

Leverkusen halter litt i den nedre delen av tabellen i Bundesliga, i mens Leipzig ligger fem poeng bak serieleder, Borussia Dortmund. Begge kommer fra hver sin Europa League-kamp, Leverkusen vant 1-0 hjemme mot Zürich, mens Leipzig tapte 2-1 borte mot Celtic.

I verste fall må begge klare seg uten deres respektive toppscorer, i Karim Bellarabi og Timo Werner, da disse sliter med noen små skader. Uansett virker Leipzig å være hakket hvassere og tror at tapet i Europe League ikke har noen stor påvirkning når de er tilbake, hjemme på Red Bull Arena. Vi tror på hjemmeseier, det får du til 1.83 på Fansbet.

Resultattips: 2-0

Manchester City – Manchester United

Søndag – 17.30

Fotballsøndagen i England avsluttes med ytterste kvalitet, for da står nemlig Pep Guardiola og José Mourinho ansikt til ansikt på Ethiad. Manchester-derby står for tur, og de blåkledde har virkelig noe hevne seg på etter oppgjøret fra forrige sesong. Da vant Manchester United 2-3 på Ethiad, etter å ha snudd fra 2-0 til 2-3 på et drøyt kvarter.

mourinhoguardiolareuters-1474518289-1535794268056.jpg

City møter opp til kamp med hele 12 mål på siste to kampene, og viser at det å score mål ikke er noe problem. United har ei heller vært noe dårligere, men har kjempet i mye større grad for sine seire, med overtidsscoringer borte mot både Bournemouth og Juventus. Ingen forventet vel det? I hvert fall en mektig avslutning i Italia fra de rødkledde.

Vi tror at begge lag kommer til å gå i strupen på hverandre, til tross for at United blir å ha en defensiv innstilling til store deler av kampen. Vi tror på poengdeling, som du får til 5.35 hos Fansbet.

Resultattips: 2-2

Strømsgodset – Lillestrøm

Søndag – 18.00

Muligens den viktigste Eliteserie-kampen i bunn i år. Drammens-laget skulle etter alle solemerker kjempe i toppen av tabellen, slik ble det ikke og nå henger de i en meget tynn
tråd. Da spiller det ingen rolle om man har karret seg til en NM-finale mot Rosenborg.

Lillestrøm har heller ikke vært imponerende på noen som helst måte, og sist de møtte Godset på Marienlyst fikk de bank, da i NM-semifinalen. Det bør de unngå nå om de skal vekk fra kvalikk-plassen de nå besitter. Sjansen for at disse to lagene rykker direkte ned begynner å bli betraktelig mindre, ettersom både Sandefjord og Stabæk ser ut som blir de to utvalgte.

Med to kamper igjen i Eliteserien begynner det å bli en kamp om klokka for begge to, og det haster. Vi tror Godset har kommet seg etter Brann-tapet og sender Kanarifuglene hjem igjen med null poeng, du får hjemmeseier til 1.95 hos Fansbet.

Resultattips: 3-1

45651796_350533405715289_1610653267606372352_n(1).png
Sjekk ut denne og flere oddsboosts hos Fansbet under «fanboosts» i menyen

Milan – Juventus

Søndag – 20.30

Serie A avslutter runden før landslagspausen med en et skikkelig klassisk oppgjør på San Siro. Det tidligere storlaget Milan har startet litt bakpå, men på de to siste seriekampene har to overtidsscoringer av midtstopper Alessio Romagnoli snudd litt på situasjonen og Milan-laget og besitter i skrivende stund fjerdeplassen i den italienske serien.

Juventus står med ti seire og én uavgjort i serien, men gikk på et overraskende hjemmetap mot Manchester United. Muligens må AC Milan spille uten Gonzalo Higuain som er innleid fra nettopp Juventus da han sliter med en skadet rygg. Da blir Milano-laget avhengig av Serie As assist-konge Suso, vi tror ikke at det holder og at det blir vanskelig for de sorte og røde, selv på San Siro. Vi tror på seier til de sorte og hvite, som du får til 1.76 for Fansbet.

Resultattips: 0-2

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑