Oddstips til Premier League (runde 12)

Skrevet av Mattis Fiske 

Den tolvte runden er like rundt hjørnet, og jeg har sett på en kamp som kan inneholde en mulig skrell. Vi har sett på to kamper i Premier League, og funnet to spill hos Fansbet.

 

Leicester – Burnley

Leicester tar imot Burnley på King Power Stadium lørdag i et oppgjør som ofte pleier å være jevnt. Tre av de seks siste innbyrdes har endt med 1-0, og kun ett av de seks oppgjørene har endt med en seiersmargin på to mål eller mer.

Claude Puels menn ligger plassert på godkjent tiendeplass, der poengtapene har stort sett kommet mot lag som anses som bedre enn dem. Står med 2-1-2 på eget gress, og spilte uavgjort mot West Ham i siste hjemmekamp. Må til denne kampen klare seg uten to viktige spillere i sentrallinjen i Maddison og Maguire.

fanboosts-e1541167824242.png
Sjekk ut Fansbet sine fanboosts til Premier League denne helgen!

Tre strake tap har ført Burnley ned på en femtendeplass. En helt grei plassering for fjorårets store overraskelse, men har kun åtte poeng, og det er ikke mer enn tre poeng ned til tabelljumbo, Fulham. Står med 1-1-4 på bortebane, der seieren kom i slutten av september da de gjestet Cardiff. Skårer som forventet lite mål, men det laget som var så solid bakover forrige sesong, har til nå vært langt under hva som kan forventes. Viktige Tarkowski er usikker.

Leicester er naturligvis satt som store favoritter her, men jeg mener borteoddsen ligger ett lite knepp for høyt. Burnley-spillerne vet hva de kan utrette, og går også inn i denne kampen i troen på at de kan overraske. Jeg mener at med de to frafallene til Leicester så er det minst 15% sannsynlighet for at bortelaget kan ta med seg alle poengene tilbake til Turf Moor, og jeg går dermed for skrellen.

 

Oddstips: Burnley vinner – 7.25 hos Fansbet

 

Arsenal – Wolverhampton

Søndag – 17:30

Siden starten av årtusenet har disse oppgjørene vært et mareritt for Wolves, på de ti oppgjørene de har møttes har ni endt i Arsenal-seier, mens den tiende kampen har endt i poengdeling. Til tross for tre uavgjort i sine fire siste kamper (alle turneringer), har Arsenal vært i fenomenal form de siste ukene med femten strake kamper uten tap (12 seire og tre uavgjort).

Målene har også rent inn for «The Gunners», som har to eller flere nettkjenninger i tolv av sine sytten kamper så langt denne sesongen. Var forrige sesong enorme på hjemmebane, og vant samtlige hjemmekamper mot lag utenfor «Big 6», og ser så langt ut til å fortsette i det samme sporet denne sesongen. Tretten poeng og 4-1-1 på Emirates på langt, der poengtapene har kommet mot Liverpool og Manchester City.

arsenal-fc-v-liverpool-fc-premier-league-5bde1222af9f485d02000001

Gjestene har etter den gode starten lettet litt på trykket på gasspedalen, og står nå med tre strake tap. Har på bakgrunn av dette falt ned på nedre halvdel av tabellen, men femten poeng er uansett sterkt for det nyopprykkete laget. Etter fem bortekamper står gjestene med 2-1-2. Er veldig gjerrige begge veier på reise, og alle deres kamper har endt under 2.5 mål.

Arsenal ser med Emery meget solide ut, og ser ut til å ha forhøyet både bunn- og toppnivået til laget. Et toppnivå vi fikk en smakebit på i forrige runde mot Liverpool. Har vist seg å være til å stole på så mange ganger på eget gress at fristelsen for å gå for en ny hjemmeseier blir for stor. Aubameyang har funnet veien til nettmaskene fem ganger på de siste fire, og er nok interessert i å hjelpe oss, og å øke sitt antall på sju skåringer i kampen om toppscorertittelen denne søndagen.

 

Oddstips: Arsenal vinner – 1.62 hos Fansbet

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑