Oddstips: Nations League (runde 5)

Skrevet av Petter Solholt Olsen

Etter en måned med kjedelig klubbfotball er det endelig landslagspause igjen, og det er flere godbiter fra Nations League på menyen. Her er rundens tips.

Italia – Portugal

Lørdag 20:45

I de siste fire kampene til Italia har fem av seks mål kommet i den andre omgangen. Det italienske forsvaret er bunnsolid og vil nok gå forsiktig ut mot et Portugal-lag som med seier her tar førsteplassen i gruppen sin.

Portugal er fortsatt uten Cristiano Ronaldo, men har fortsatt mye kvalitet i troppen, og ikke minst strukturen som Fernando Santos er så kjent for.

Det er trolig at målene ikke kommer med det første her, og uavgjort til pause gir grei valuta for pengene.

Oddstips: Uavgjort til pause – 1.95 hos Fansbet


Tidligere spill:

Slovenia – Norge

Fredag 20:45

Norge skal igjen ut i ilden borte mot Slovenia på Stozice Stadium i Ljubljana. Lagerbäck sliter med mange skader i troppen, og må gjøre noen bytter, men skal ha nok kvalitet i troppen til å ta en borteseier her.

Slovenia på sin side har ikke vist noe som helst som tilsier at de skal slå Norge. Slovenia spilte uavgjort mot Kypros hjemme sist, og har sett bleke ut i Nations League.

Vi ser ingen grunn til at det endrer seg på fredag, og landslaget skal selvsagt ta med seg tre poeng før neste kamp mot Kypros på mandag.

Oddstips: Norge til å vinne – 2.30 hos Fansbet

46368153_361301971290730_2686131332135780352_n

Kypros – Bulgaria

Fredag 20:45

Bulgaria skulle i utgangspunktet til en tøff bortekamp på Kypros, men kypriotene fikk to røde kort mot Slovenia som gjør at de må klare seg uten Grigoris Kastanos og kaptein Jason Demetriou.

Bulgaria må ha seier her skal de klare å holde følge med Norge helt inn, og hadde i tillegg meget god kontroll på Kypros sist. Mot et redusert Kypros-mannskap bør det være gode muligheter for at bortelaget tar tre poeng her.

Oddstips: Bulgaria til å vinne – 2.55 hos Fansbet

 


Kroatia – Spania

Torsdag 20:45

Første godbiten vi får tildelt er kampen mellom Kroatia og Spania på Maksimir. Spania kan vinne gruppen sin med seier her, mens Kroatia trenger seier både her og mot England for å ikke rykke ned.

Begge lag bør være motiverte for å angripe denne kampen, noe som kan gi målfest i Zagreb. Flere av de spanske spillerne har slitt i hjemlig liga, så her spiller vi heller på mål enn borteseier.

Oddstips: Over 2.5 mål – 2.10 hos Fansbet

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑