To oddstips til Premier League (runde 13)

 Skrevet av Mattis Fiske

Landslagspausen er omsider over, og vi har tatt en nærmere kikk på to av kampene i Premier Leagues trettende runde.

Les mer: Årets lag i Premier League (hittil)

Tottenham – Chelsea

På lørdag tar Spurs imot tabellnabo Chelsea på Wembley i det som er et helt åpent oppgjør. Bookmakerne har satt Chelsea som ørsmå favoritter tross «hjemmebanefordelen» til vertene. Begge lag er nok overrasket av å ikke ligge lengre oppe enn tredje- og fjerdeplass med sine 27 og 28 poeng etter 12 runder, noe som viser hvor høyt nivået hos de beste lagene er per dags dato. Ekstra spesielt er det nok for tredjeplasserte Chelsea som fortsatt ikke står med tap, men fire uavgjortresultater har sørget for at både Liverpool og Manchester City ligger foran.

Hjemmelaget står med en målforskjell på 20:10 på 12 kamper, og 5:4 på de fire hjemmekampene som har blitt spilt. Disse to gir ett målsnitt på 2,5 og 2,25 per kamp totalt og hjemme.

Dsl2CFiWsAAegzZ.jpg
Nå er julekalenderen i gang hos Coolbet. Daglige giveaways og bonuser!

Gjestene gjør det bedre i begge ender, og står totalt med 27:8, noe som gir et snitt på 2,9 mål per kamp. Bortestatistikken viser 4-1-0, og knallsterke 12:1 i målforskjell. Et bortesnitt på 2,6 mål. I fire av disse bortekampene har Chelsea holdt nullen, noe som har betydd at det var de som måtte stå for nettkjenningene.

Denne kampen skal nok bli tøffere begge veier for gjestene, og da spørs hvor mange Sarri tør å kaste fremover. Et tap her vil være tøft for begge lag, og vil nok føre til en luke opp til de øvrige lagene, og sånn som de har sett ut til nå, så vil det være kritisk.

Chelsea kan dra av gårde til Nord-London med et fulltallig mannskap. Mye av grunnen til den vennlige Chelsea-oddsen er de mange fraværene hos Spurs. Dembele, Rose, Vertonghen og Sanchez er skadet, mens Trippier er usikker. Tross alle disse fraværene så er under-oddsen for fristende til å bli stående uberørt. Vi spiller på at det blir maks to mål Wembley lørdag kveld.

 

Oddstips: Under 2.5 mål 2.10 hos Coolbet


Les mer: Fire undervurderte spillere du bør kjøpe i Fantasy PL

 

Wolves – Huddersfield

Formsvake Wolves tar imot nedrykksplasserte Huddersfield i søndagens siste Premier League-kamp. Etter tre strake tap klarte vertene noe overraskende å få med seg ett poeng fra Emirates etter å ha spilt 1-1 mot Arsenal. Sesongen har vært som forventet med 4-4-4 og en ellevteplass med seksten poeng. Huddersfield ligger nest nederst, men har tatt fire av de sju poengene de står med på de to siste kampene.

fanboosts-e1541167824242
Sjekk ut oddsboostene til Fansbet denne PL-runden. De ligger under «fan boosts»

To lag som skårer veldig lite, og står til sammen med kun atten nettkjenninger til nå. Wolves kompenserer greit med å være solide bakover, og har kun tretten i sekken, mens gjestene har fått hele 22 skåringer i fleisen. Fire mål på fem bortekamper er greit for gjestene. Har hatt en tendens til å få med seg ett trøstemål, og klarte for eksempel meget overraskende også å få det på Etihad tilbake i august.

Wolverhampton er storfavoritter på Molineux denne ettermiddagen, og det med rette. Kommer til å styre spillet fra start til stopp om kampforløpet blir som forventet, og det skal hardt tenkes at gjestene skal få komme til alt for mange ganger mot Rui Patricio. Renner heller ikke inn med mål for hjemmelaget, så vi tar og garderer oss litt, og i stedet for å kun gå for at Huddersfield ikke skårer, så tar vi varianten som også inkluderer vertene.

 

Oddstips: Begge lag scorer ikke1.47 hos Fansbet

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑