Oddstips til siste runde i Eliteserien

Skrevet av Petter Solholt Olsen

Rosenborg har for lengst vunnet seriegull, men i bunnstriden kjemper hele fem lag om å unngå nedrykk. Klarer Lillestrøm seg igjen? Blir det Reka-magi på tampen? Her er sesongens siste tips i Eliteserien.

Rosenborg – Bodø/Glimt

Rosenborg gjorde i år som de pleier, og hentet nok et seriemesterskap til Trondheim. Spillet deres har ikke alltid vært sprudlende denne sesongen, men på dager der konkurrentene snubler, klarer RBK å snuble med seg tre poeng.

På motsatt banehalvdel står et Bodø/Glimt-lag som kjemper for å unngå nedrykk. Nordlendingene ligger riktig nok best an av de som kjemper der nede, men bør ta med seg poeng for å holde seg i det gode selskap. Likevel tror jeg at Lerkendal har gjort klar til fest, og skal vise hva de er gode for en siste gang denne sesongen.

Oddstips: Rosenborg-seier1.74 hos Fansbet

Lillestrøm – Kristiansund

Kristiansund har vist fantastisk god form mot slutten av sesongen og står nå med fem strake seiere. Kristiansund er i kjempeform og har vist seg også sterke på bortebane med seiere over Lillestrøm-naboene VIF og Stabæk. Kristiansund har i utgangspunktet ikke noe å spille for i form av tabellplassering, men motivasjonen bør absolutt være der for å vise resten av lagene at de kan bli å regne med også neste år.

46514629_786376925064035_4517725143446847488_n.png

På motsatt banehalvdel venter Lillestrøm som står med fem kamper på rad uten seier, seks om man regner med cup-exiten mot Godset. Fire av de fem siste seriekampene har likevel endt med uavgjort og ett poeng, men prestasjonene har ikke vært allverdens. Lillestrøm er riktignok den klubben i Norge som har vært på det øverste nivået lengst, men likevel tror jeg det går mot slutten.

Oddstips: Kristiansund +0.75 (Asian)2.12 hos Fansbet

Haugesund – Start

Haugesund kan allerede før denne runden klappe seg selv på skuldra med en solid sesong som ender med fjerdeplass. Til tross for at de ikke har noe å spille for tabellmessig, så er det alltid moro å avslutte bra – spesielt foran hjemmefansen.

Start på den andre siden så lenge ut til å lykkes etter at Kjetil Rekdal ble hentet inn, men med tre strake tap befinner de seg nå på playoff-plass før den siste runden er spilt. Start har en veldig ung tropp som jeg er usikker på hvordan håndterer nedrykksdramaet som er i vente. I tillegg er det Eliteseriens andre dårligste bortelag som møter seriens tredje beste hjemmelag her.

Oddstip: Haugesund-seier2.55 hos Fansbet

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑