CL-Fokus: Oddstips til runde 5

Skrevet av Petter Solholt Olsen

Den femte runden i gruppespillet av UEFA Champions League er rundt hjørnet, slik er ståa før det hele sparkes i gang.

Les mer: Vi har satt opp årets lag i Premier League (så langt)

Onsdagskampene

På onsdag er det også mange godbiter å få med seg. Tottenham Hotspur tar i mot Inter på Wembley Stadium og trenger virkelig en seier her for å ha håp om å ta seg til sluttspillet. Inter vil sikre avansement med poeng enten her eller mot PSV siste runde, men vil nok få det unnagjort så fort som mulig. Pochettinos mannskap viste riktignok hva de er gode for da de banket Chelsea 3-1 i helgen og er ute etter å gjenskape suksessen. Per nå ligger oddsen på småpene 1.76 for hjemmeseier og hele 4.65 for borteseier hos Fansbet.

Samtidig som det sparkes i gang på Wembeley tar også FC Porto imot Schalke 04 i kampen om gruppeseier. Forrige oppgjør endte 1-1 i Tyskland, og nå som de er like langt på innbyrdes bør begge lag jakte seier på Estadio do Dragao, noe som kan bety mange mål

Oddstips: Over 2.5 mål – 2.05 hos Fansbet


PSG – Liverpool

Den siste godbiten som er verdt å legge merke til spilles på Parc des Princes når Paris St Germain tar imot Liverpool. Forrige oppgjør var av det elleville slaget der et sent mål av Firmino ga de røde seieren. Det er alltid målrikt når PSG er på banen, og jeg tror ikke det blir kjedelig denne kvelden heller.

Oddstips: Over 3.5 mål – 2.20 hos Fansbet


 

Tirsdagskampene

Tirsdag kveld er endelig Champions League tilbake, og runden sparkes i gang på Luzhniki Stadion der CSKA Moskva tar imot Victoria Plzen. Ikke de mest attraktive navnene i denne turneringen, men en meget viktig kamp for disse to lagene som kjemper om en plass i Europa League.

Roma – Real Madrid

Litt senere på kvelden skal Roma og Real Madrid kjempe om seieren i den samme gruppen, men med en 3-0-seier i første oppgjør spørs det ikke om Real Madrid har vunnet den allerede. Real Madrid har riktig nok ikke sett bra ut denne høsten i hjemlig liga, og det er mye som ikke stemmer hos hvittrøyene.

Oddstips: Roma til å vinne – 3.40 hos Fansbet


 

Lyon – Man City

En gruppe som er langt fra avgjort er gruppe F, der Lyon tar imot Manchester City. Franskmennene overrasket de fleste da de slo City 1-2 under Guardiolas fravær i åpningskampen, men har siden det spilt tre strake uavgjort.

fanboosts-e1541167824242
Sjekk ut Fansbet sine oddsboosts til CL-kampene (under fanboosts)

Til tross for at Lyon vant forrige oppgjør, er det vanskelig å se at det skal gjenta seg med den formen de lyseblå fra Manchester er i. Med fem strake seiere, og 19-2 i målforskjell på disse kampene, tyder alt på at City cruiser videre til åttendelsfinalene.

Oddstips: Over 3.5 mål – 2.00 hos Coolbet


 

Hoffenheim – Shahktar Donetsk

Med Manchester City som storfavoritter i deres kamp åpnes kampen om andreplassen på nytt for Hoffenheim og Shakhtar som møter hverandre i Tyskland. Hoffenheim vil være á poeng med Lyon med seier her, og Shakhtar kun ett poeng bak dersom de vinner. Så dette er helt klart en godbit å få med seg.

Oddstips: Hoffenheim til å vinne – 1.88 hos Coolbet


Dsl2CFiWsAAegzZ
Åpne dagens luke i Coolbet sin julekalender!

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑