Disse tre spillerne bør du kjøpe før advent i Fantasy PL

Skrevet av Jonas Tangen Hoff

Fordelaktig kampprogram, formutløsning og gode prestasjoner. Vi ser på tre aktuelle spillere å signere før Premier League nå går inn i den tøffeste tiden på året.

 Tre anbefalte kjøp

Dele Alli – 8,9 millioner ( eid av 2,8 %)

Selv om det i Fantasy-sammenheng har gått noe trått for Tottenham i år, har laget gjort jobben og skrapet med seg viktige poeng gjennom en vanskelig skadeperiode. For første gang denne sesongen, var kvartetten Son, Alli, Kane og Eriksen på banen samtidig, og med det også mye av det effektive angrepsspillet som har kjennetegnet Spurs de siste sesongene.

dele alli

Med mål og assist nå i helgen, noterte den engelske landslagsspilleren seg for sine første målpoeng siden runde 2, dog på sin andre kamp fra start på lang tid. Når Tottenham nå går inn i det som kanskje er det fineste programmet i Desember av samtlige, er dette en gyllen mulighet til å gjenskape den gode fjorårsformen for Alli og co.

Etter Arsenal (B) nå i helgen, venter;  Southampton (H), Leicester (A), Burnley (H), Everton (A), Bournemouth (H) og Wolves (H). Etter en overlegen triumf over Chelsea på lørdag, er det bare å hoppe på Spurs-toget som vil rulle helt frem til nyttår.

Dsl2CFiWsAAegzZ
Åpne dagens luke i Coolbet sin julekalender – Tre forskjellige luker hver dag!

Leroy Sane – 9,3 ( 6,1%)

Manchester City glitrer om dagen, og har scoret tre eller flere mål i fire av de siste fem kampene. Selv om det sikreste kortet muligens er David Silva som vi tipset om før forrige runde, er det grunn til å tro at den langt mer eksplosive Sane også holdes borte fra Pep-ruleten. Når Benjamin Mendy nå er ute med skade, er det ventet at den fotrappe tyskeren vil være  breddeholderen i Citylaget, og på den måten unngå den største rotasjonsfaren.

Guardiola uttalte nemlig før kampen mot West- Ham at: ” Mahrez has to play well because Sterling is there and vice versa ”, noe som kan indikere at førnevnte kjemper om en plass på høyresiden noe som freder Sane inntil videre.

Frem til nyttår venter rekken: Bournemouth (H), Watford (A), Chelsea (A), Everton (H) Crystal Palace (H), Leicester (A) og Southampton (A), som gjør at det frister å doble fra City på midtbanen.

kontantbonus 1000 kr
Alle nye kunder får et storslått velkomstilbud hos Fansbet!

Wilfried Zaha – 6,7 (13,8%)

Etter en lang rekke med vanskelige kamper, begynner det gradvis å lysne for laget fra Sør-London. Kommer fra en sterk uavgjort-kamp borte på Old Trafford nå i helgen, men må nok belage seg på å score i de fire neste; Burnley (H), Brighton (A), West Ham (A), Leicester (H), om de skal unngå bunnstriden.

Tre mål og to assists er fasit så langt denne sesongen, et tall som er ventet å stige etter denne perioden. Med så mange gode alternativer på midtbanen, og med flere potensielle skader hos de billige på topp, kan Zaha være en mann å se til for denne perioden.

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑