Oddstips til Premier League (runde 15)

Skrevet av Anders Lilletvedt

Nå starter hardkjøret for topplagene i Premier League og kampene kommer på løpende bånd. Hvem har sterkest stall og klarer desember-programmet best? Her er mine tips til midtuke-runden.

Bli med i vår Facebook-gruppe hvor vi deler ut 1000 kr i dag

Fulham – Leicester

Onsdag – 20:45

Bunnlaget Fulham har alle tiders mulighet til å få med seg poeng hjemme mot Leicester nå som det meste tyder på at Jamie Vardy mister kampen med skade. Han blir i så fall erstattet av Kelechi Iheanacho som ikke er noen dårlig erstatter, men er ikke helt på samme nivå som Jamie Vardy.

Harry Maguire er tilbake i trening etter kneskaden, men det meste tyder på at han ikke blir klar til denne kampen heller, et stort tap defensivt for Leicester isåfall. Fulham har ingen nevneverdige skadefravær og er avhengige av at Aleksandar Mitrovic leverer varene på topp om de skal ha noe håp om poeng.

fanboosts-e1541167824242
Fansbet har boostet oddsen på flere spill til kveldens PL – Sjekk de ut her!

Leicester har sett brukbare ut defensivt denne sesongen, men de er et helt annet lag uten Harry Maguire i de bakre rekkene. Selv uten Jamie Vardy på topp bør Leicester kunne score mot Premier Leagues desidert svakeste forsvar.

Fulham har sluppet inn ufattelige 35 mål på 14 kamper, et snitt på 2.5 baklengsmål per kamp. Aleksandar Mitrovic har scoret fem av sine syv mål på hjemmebane og har gode muligheter til å score på et svekket Leicester-forsvar. Har sett betraktelig bedre ut på hjemmebane enn bortebane denne sesongen og de har alle tiders mulighet til å få med seg poeng fra denne kampen. Jeg tror begge lag vil score.

Oddstips: Begge lag til å score – 1.74 hos Fansbet

 

Wolves – Chelsea

Onsdag – 20:45

Wolves startet sesongen meget friskt, men er nå de inne i en tung periode. Står kun med ett fattig poeng på deres seks siste kamper, færrest av samtlige lag i Premier League i løpet av denne perioden sammen med Burnley. Må klare seg uten en av deres viktigste spillere i Ruben Neves som er suspendert med fem gule kort og gjør jobben enda vanskelige.

coolbet jk
Sjekk ut dagens luke hos Coolbet!

Skal opp mot tredjeplasserte Chelsea som kun har tapt en kamp denne sesongen, borte mot Tottenham i slutten av November. Chelsea står med 4-1-1 på bortebane og har sett bunnsolide ut under Maurizio Sarri. Det er usikkert om N’Golo Kante og Marcos Alonso blir klare til denne kampen, men Chelsea har så god dekning i deres posisjoner at de skal klare seg fint uten.

Chelsea er priset alt for høyt til å vinne mot et Wolves-lag i så elendig form og som må klare seg uten Ruben Neves. Chelsea må vinne denne kampen om de skal holde følge med Manchester City og Liverpool og det tror jeg de gjør også til en meget fin odds.

Oddstips: Chelsea -0.5 (Asiatisk) – 1.80 hos Coolbet


 

Man Utd – Arsenal

Onsdag – 21:00

Tiden for Jose Mourinho vs. Arsene Wenger-øyeblikkene er over. Unai Emery har erstattet Arsene Wenger og har fått Arsenal til å se ut som et topplag igjen. Etter en forferdelig start på sesongen så ligger Manchester United 19 poeng bak Manchester City på tabelltopp etter 14 kamper og ni poeng bak nettopp Arsenal på 4. plass. De er svært avhengige av å vinne denne kampen dersom de skal ha noe håp om Champions League neste sesong, ved tap er Premier League-sesongen til Manchester United så og si over.

nordicbet-jk.png

Manchester United er svært skadeutsatte i forsvar og må klare seg uten Antonio Valencia og Victor Lindelof, mens spillere som Luke Shaw, Phil Jones, Chris Smalling og Eric Bailly alle er usikre til kampen. Forsvarsspillet til Manchester United har ikke vært til å kjenne igjen denne sesongen og de har allerede sluppet inn ufattelige 23 mål denne sesongen på 14 kamper.

Arsenal startet sesongen dårlig og tapte deres to første kamper mot Manchester City og Chelsea, men etter Chelsea-kampen i andre serierunde så er Arsenal ubeseiret på deres 19 siste kamper og har bare sett bedre og bedre ut under Unai Emery. Spilte årets kamp i Nord London Derbyet i helgen når Tottenhan ble slått 4-2 og så virkelig gode ut bortsett fra i en fem-minutters-periode da Tottenham scoret sine to mål.

Selv om Arsenal kun har vunnet én gang på Old Trafford siden 2008, så har jeg aldri hatt større tro på et godt resultat for «The Gunners» enn jeg har i denne kampen på Old Trafford. Pierre-Emerick Aubameyang var brennhet mot Tottenham og er nå toppscorer i Premier League med ti mål. Både han og Alexandre Lacazette står til 5.00 i odds hos NordicBet til å score + at Arsenal vinner, men jeg har mest tro på at Aubameyang får 90 minutter siden Lacazette nettopp er tilbake fra skade.

Oddstips: Arsenal +0.25 (Asiatisk) – 1.78 hos NordicBet

Longshot: Aubameyang scorer + Arsenal vinner – 5.00 hos NordicBet

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑