Fotball-Fokus: Storoppgjør i Torino, London og mer!

Skrevet av Tommy Kristiansen

En fin fotballhelg venter oss med toppkamp på fredagskvelden i Italia og toppkamp i England på lørdag. I tillegg er det to lokalderbyer i Spania og Tyskland.

Artikkelen er laget i samarbeid med Fansbet – Et spillselskap som gir 50% av overskuddet sitt tilbake til fansen. Les mer om hvordan dette fungerer her, og registrer deg.

Juventus – Inter (Fredag, 20.30 – Strive)

At helgen starter med et heidundrende oppgjør er det ingen tvil om, fredag kveld får «Den gamle dame» får besøk på Juventus Stadium av Inter Milan.  Denne sesongen har Juventus danset seg til topps med nyinnkjøpte Cristiano Ronaldo i spissen, og er suverene ledere – åtte poeng foran Napoli på andreplass. Inter på sin side har hatt noen tunge år, men nå ser det ut som det har blitt orden på den blå skuta og de ligger for øyeblikket på tredjeplass, tre poeng bak Napoli.

Juventus har til gode å tape i Serie A i årets sesong, og er det et lag som vil være nærmest til å gjøre det så er det nettopp Inter. Problemet er bare det at Inter har ikke vunnet på Juves hjemmebane siden 2012, i tillegg har hjemmelaget kun ett tap hjemme siden oktober i fjor. Så oppgaven blir nok i det hardeste laget for Milano-klubben.
Mauro Icardi og Inter får det tøft, og vi tror Juventus vinner oppgjøret på Juventus Stadium, men vi tror at det blir scoringer til begge lag. Det får til 3.15 hos FansBet.

Resultattips: 3-1

47578919_1792829314178481_499575799708385280_n


Chelsea – Man City (Lørdag, 18.30 – TV2 Sport Premium)

FA-Cup-vinneren og Premier League-vinneren fra forrige sesong møtes til dyst på «Brua», det blir nok ett hett oppgjør sent lørdag kveld.

Chelsea røk på en smell borte mot Wolverhampton etter å ha ledet til pause, og har tatt fire poeng på sine siste kamper, og begynner å miste kontakten med Liverpool og Manchester City. Sarri og co kan ikke være noe særlig fornøyd med lagets tilstand.

47492720_265520230761893_2550361209681477632_n.jpg

Det er ingen tvil om at Manchester City er det sterkeste laget i England akkurat nå, Pep Guardiolas menn nekter og gi fra seg poeng, men det samme gjør Liverpool og City får aldri dratt helt avgårde.

At City er gode om dagen er det ingen tvil om, og Chelsea er et sterkt hjemmelag, men klarer de å stå imot de blå fra Manchester? Det gjenstår å se. Vi tror på poengdeling mellom Chelsea og Manchester City, som du får til 3.60 hos FansBet.

Resultattips: 1-1


Schalke 04 – Dortmund (Lørdag, 15.30 – Viasport 1)

Du trodde kanskje at du fikk nok derbykamper i forrige runde? Vel, så feil kan man ta, lørdag ettermiddag er det duket for nok et derby – denne gang i Bundesliga og vi får «Revierderby».
Schalke 04 startet sesongen grusomt, og tapte de første fem serierundene. Men så snudde det for de blå og nå står laget med kun to tap på deres åtte siste i den tyske ligaen. Man skjønner at ting har gått galt når midtbanespiller Nabil Bentaleb er lagets
toppscorer med tre mål, og alle tre er kommet på straffespark.
Dortmund mener virkelig alvor denne sesongen og leder Bundesliga med hele sju poeng, foran overraskende nok, Borussia Mönchengladbach. Paco Alcácer, ligaens toppscorer og Marco Reus står i kø om å score mål i Dortmund og virker ikke å stoppe med det første. Forrige seier mot Freiburg, var deres sjette seier hvor de gule og sorte vinner med to mål eller mer.

Det blir nok ikke et målfattigoppgjør, men vi tror heller ikke at Schalke står i mot ligalederen, vi tror på tomåls-seier til Dortmund, som du får til 3.80 hos FansBet.

Resultattips: 0-2


Espanyol – Barcelona (20.45 – Strive)

Det er duket for «Derbi barceloní», æren om byen Barcelona står om spill. Blir det «Periquitos» eller blir det «Blaugrana» som står igjen som vinneren av byen?
Espanyol startet sesongen bra og var oppe i toppen, men så raknet litt og laget har tapt de tre siste seriekampene. Men de har en spiss som vet hvor målet står i Borja Iglesias, og kan absolutt skape trøbbel for bortelaget. Spanjolen står med åtte mål på fjorten kamper.
Barcelona er serieleder, med ett fattig poeng foran overraskelseslaget Sevilla.

De regjerende mesterne har slitt med å holde tett bakover denne sesongen, det til tross for den levende veggen bakerst, Marc-André ter Stegen. I tillegg har «Barca» slitt med skader på nøkkelspillere, og har for tiden Luis Suárez og Samuel Umtiti ute med skader.
Vi tror det blir et jevnt oppgjør på RCDE Stadium, men heller mot en borteseier, men at begge lagene blir å score mål, som du får til 2.60 hos Fansbet.

Resultattips: 1-3

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑