Oddstips til Premier League (runde 16)

Skrevet av Mattis Fiske

Den sekstende runden i Premier League står for tur, og vi har i den anledning tatt en titt på to oppgjørene.

julegenser cb.png
Tilbud til ny kunder: Få en kul julegenser + innskuddsbonus (kun denne helgen)

Bournemouth – Liverpool

Lørdag 13:30

Bournemouth var tilbake på vinnersporet med 2-1 over Huddersfield i midtuken etter fire strake tap. Oddsen er satt imot sørkystklubben når serietoerne fra Liverpool gjester «The Cherries» på Dean Court. Gjestene dro onsdag hjem fra Burnley med oppskriftsmessige tre poeng, tross for at de havnet under i starten av andreomgangen.

Foran dette oppgjøret er fortsatt de røde fra Liverpool ubeseiret (12 seire og 3 uavgjorte). Ligger tross den gode sesongstarten to poeng bak ledende Manchester City, men vil kunne overta tabelltopp med hjelp fra Chelsea samme dag.

Bournemouth har fått en ekstra dag hvile siden de spilte midtukekampen sin tirsdag, og ikke onsdag, som Klopps menn gjorde. Liverpool fikk derimot hvilt mange av nøkkelspillerne sine, mens Eddie Howe sendt ut sin normale startoppstilling. Alisson og van Dijk spilte samtlige minutter mot Burnley, som kan sies å være de eneste fra sentrallinjen til de røde, noe som gjør at gjestene vil reise sørover med et godt uthvilt mannskap.

coolbet jk
Sjekk ut dagens luke i Coolbet sin julekalender, og velg mellom tre tilbud!

Liverpool ser ut til å ha stålkontroll på lagene utenfor «topp 6» både på hjemme- og bortebane, og Bournemouth er også ett lag som står godt for et Liverpool-lag som vi kontre med sine raske offensive spillere. Bournemouth viser gang på gang at de har mange mål i laget, og de kommer muligens også til å skåre mot solide gjester, men Liverpool ser rett å slett for sterke ut om dagen. Vi går for en ren borteseier.

Oddstips: Liverpool vinner – 1.63 hos Coolbet

 

Leicester – Tottenham

 Lørdag 20:45

Leicester City fortsetter i fint driv i det som er deres beste start på en Premier League-sesong siden den fantastiske 2015/16-sesongen der de gikk helt til topps. Oppgaven kan fort bli for stor når et Tottenham-lag i form tar turen til King Power Stadium.

«The Foxes» er i øyeblikket inne i en periode uten tap i serien (2 seire og 4 uavgjort), der de har holdt nullen ved tre anledninger og funnet veien til nettmaskene i fem av kampene. Kun de to topplagene Manchester City (fem) og Liverpool (ett) har sluppet inn færre enn Leicesters seks mål på hjemmebane.

Tottenham kan skilte med åtte seire på sine ti siste i serien når de går inn i denne kampen. Tross 4-2-tapet mot erkerival Arsenal forrige helg, så er fortsatt Tottenham det laget i serien som har tatt flest poeng på reise. 21 poeng på ni kamper er absolutt bra, men også nødvendig om London-klubben skal være med å kjempe om ligatittelen.

Harry Kane ser absolutt til å ha fått opp dampen, og kan nok en gang se seg fornøyd med skåring og målgivende i den komfortable hjemmeseieren mot Southampton i midtuken. Ni nettkjenninger og andreplass i kampen mot toppscorertittelen er heller ikke mer enn hva man bør forvente av en spiss av han kaliber. Christian Eriksen ser det endelig ut til å løsne for igjen, og hans samarbeid med engelskmannen helt der fremme er kanskje den største nøkkelfaktoren for at Nord-Londonerne skal lykkes helt inn.

Tottenham ser veldig solide ut, selve om det ble et lite antiklimaks i siste bortekamp mot Arsenal, så tror jeg de skal ha store muligheter i denne kampen. Er noen spørsmålstegn rundt Vardy og Maguire for vertene, men jeg mener uansett at et spill på gjestene kan forsvares her. Vi tar ett lodd på at «Spurs» gjør som i midtuken – vinner.

 

Oddstips: Tottenham vinner – 2.05 hos Coolbet

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑