Oddstips til runde 16 i Serie A

Skrevet av Shayan Jalilian

Denne midtuken har det ikke vært noe Champions League-fotball, og derfor er det ekstra deilig at seriefotballen er tilbake igjen. Serie A sparkes i gang fredag kveld med en ordentlig deilig godbit mellom Juventus og Inter.

Juventus – Inter

Fredag 20:30

Juventus-lokomotivet fortsetter å male på i Serie A og ser helt ustoppelige ut i hjemlig serie for tiden. 13 seiere, et uavgjort og null tap er fasit etter 14 spilte kamper. Torino-laget er etter min mening, sammen med Manchester City, favoritter til å vinne Champions League også denne sesongen. Det skyldes flere årsaker, men det er først og fremst på grunn av en viss portugiser. Juventus har med omtrent det laget de har nå kommet til to Champions League-finaler de siste fire sesongene, men har manglet det siste lille som skal til for å vinne Europas gjeveste klubbturnering. Cristiano Ronaldo er en vinnerskalle verden aldri har sett maken til, og jeg tror han er den faktoren som kan vippe flere titler i deres favør.

Les mer: Oddstips til Premier League

Inter har også vært gode denne sesongen og ligger på 3. plass i Serie A i skrivende stund. Mauro Icardi og gjengen står med ni seiere, to uavgjort og tre tap etter 14 serierunder. I forkant av kveldens kamp er de hele elleve poeng bak Juventus, og dersom hjemmelaget vinner i kveld kan Inter nærmest takke farvel til Scudetto-drømmen.

Dette er en av de aller største hatoppgjørene som spilles på italiensk jord. Disse to lagene takler rett og slett ikke hverandre, og jeg tror vi får en svært spennende og amper kamp i Torino. Likevel føler jeg at det bør være en forskjell på disse to lagene. Jeg mener at Juventus er et bedre lag, og Cristiano Ronaldo er en spiller som lever og ånder for disse slags oppgjør. Villdyret i han våkner når det er ekstra kok på tribunene og når flomlysene er på. Jeg tror Juventus vinner denne kampen, og at portugiseren tegner seg på scoringslisten.

Oddstips: Juventus-seier – 1.62 hos Coolbet

Oddstips: Cristiano Ronaldo-scoring – 1.90 hos Coolbet

Les mer: Helgens 'Fotball-Fokus'

Napoli – Frosinone

Lørdag 15:00

Napoli og Carlo Ancelotti har storsjarmert fotballelskere denne høsten både i Champions League og i Serie A. De har sprudlet stort i Serie A og ligger i skrivende stund på en 2.plass med ti seiere, to uavgjort og to tap. 32 poeng har de tatt, og ligger åtte poeng bak serieleder Juventus som er så overlegne. Napoli har også en svært viktig kamp på tirsdag mot Liverpool på Anfield, i en kamp som nærmest er en finale angående videre spill i Champions League.

Frosinone har i motsetning til Napoli vært helt elendige denne sesongen. De ligger helt nede på en 19.plass og har kun vunnet én kamp denne sesongen, spilt uavgjort ved fem anledning og tapt åtte ganger. De har i tillegg ikke vunnet en kamp siden 28.oktober, og er nødt til å ta poeng skal de holde seg i serien.

Dette er en kamp Napoli skal vinne alle dager i uka. At de vinner denne kampen har jeg null tvil om, men jeg spiller også at de vinner samt at de holder nullen. Napoli er det laget som har scoret nest flest mål i Serie A, og er også det laget som har sluppet inn tredje færrest mål. Kun Juventus og Inter har sluppet inn færre mål enn Ancelottis mannskap. I tillegg har Frosinone kun funnet nettmaskene ved elleve anledninger, noe som er færrest i ligaen.

Oddstips: Napoli vinner og holder nullen – 1.82 Nordicbet

Genoa – SPAL

Søndag 18:00

Søndag ettermiddag venter det en ordentlig knokkelkamp når Genoa tar imot SPAL til dyst. Genoa er middelhavsfarere hittil denne sesongen og ligger på en 14.plass med 15 poeng. SPAL ligger på plassen like bak, og har kun tatt et poeng færre denne sesongen.

I denne kampen lukter det svidd av kort, tøffe taklinger og kok. SPAL er det laget i Serie A som har fått mest kort denne sesongen. 41 gule kort og to røde er faktum etter 14 serierunder, det er helt spinnvilt. Genoa er på sin side det laget som har fått nest flest kort denne sesongen. De har fått 36 gule og to røde kort på 14 serierunder. Her tror jeg fort det kan bli enda flere kort i regnskapet.

Oddstips: Over 5.5 Kort – 3.10 hos Nordicbet

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑