CL-Fokus: Forhåndsomtale og oddstips

Skrevet av Petter Solholt Olsen

Den siste og avgjørende runden i grppespillet av denne sesongens utgave av UEFA Champions League står for tur, og slik ser det ut før det hele avgjøres.

gratisspill cl

Onsdagskampene

Onsdagskampene starter med gruppe G der Real Madrid og Roma har allerede sikret seg første- og andreplassen. Det eneste som gjenstår å se er om det blir CSKA Moskva eller Viktoria Plzen som tar seg til Europa League. Per nå ser det ut til at det blir Plzen som tar seg videre på innbyrdes oppgjør, og med knallharde kamper tror jeg ingen av lagene vil ha mulighet til å ta med seg noen flere poeng her.

I gruppe F er det klart at Manchester City kommer til å ta seg videre. Riktignok trenger de seier hjemme mot Hoffenheim for å være sikre på å få den foretrukne førsteplassen, og Hoffenheim vil jakte seier for å sikre seg videre spill i Europa. I samme gruppe tar Shaktar Donetsk imot Lyon i en finale om hvem som tar seg videre i gruppen. Lyon kan ta gruppeseier dersom de vinner og City taper, og dersom Shakhtar vinner tar de andreplassen i gruppen. Alt annet enn tap betyr at Lyon vil ta seg videre, og som det eneste laget uten tap i gruppen tror jeg de skal klare å få poeng mot ukrainerne.

Oddstips: Man City -1.5 (Asiatisk Handikap) – 1.81 hos Nordicbet


Gruppe E og H er dessverre allerede avgjort, og den eneste endringen vi kan få er at Manchester United går forbi Juventus dersom italienerne skulle gi fra seg poeng. Det virker derimot veldig tvilsomt, og Juventus-seier borte mot Young Boys er renter.

Oddstips: Juventus til å vinne – 1.41 hos Nordicbet


 

Gårsdagens kamper:

Tirsdagskampene

Tirsdagen starter med gruppe D, som allerede er avgjort. Porto har tatt førsteplassen foran Schalke 04 og det eneste som gjenstår å se er hvem som tar 3. plassen som gir videre spill i Europa League. Galatasaray ligger før den avgjørende runden ett poeng foran Lokomotiv Moskva, men det er langt fra avgjort. Lokomotiv Moskva skal til Tyskland for å møte Schalke 04, mens Galatasaray spiller hjemme mot Porto. Ingen av motstanderne deres har noe å spille for, og jeg tror Galatasaray vil stikke av med tredjeplassen etter en kamp mot et svekket Porto-lag.

Resten av tirsdagskampene blir nok langt mer spennende enn de to førstnevnte. Gruppe A er langt på vei avgjort, og dersom Dortmund tar med seg ett poeng fra deres kamp i Monaco vil de toppe gruppen. Monaco har allerede røket ut av turneringen og har heller ingen mulighet for videre spill i Europa League, men Thierry Henrys mannskap vil nok vise hva de er gode for denne siste kampen. I samme gruppe tar Club Brugge imot Atletico Madrid, der bortelaget har muligheten til å ta gruppeseieren dersom Dortmund skulle tape mot Monaco. Likevel vil vi tro at det er favorittene som går seirende ut herifra.

Oddstips: Atletico og Dortmund-dobbel – 2.64 hos Nordicbet


 

I Barcelona er det duket for et intenst oppgjør når Tottenham Hotspur kommer på besøk. Med seier tar Tottenham andreplassen i gruppen foran Inter Milan på bortemål, og Nord-London-laget viste at de tar oppgjøret på alvor da de hvilte Harry Kane og Christian Eriksen fra start mot Leicester forrige serierunde. Inter Milan tar på sin side imot PSV Eindhoven på San Siro, og de bør ha god kontroll mot nederlenderne. PSV har ingenting å spille for, og alt annet enn Inter-seier vil overraske meg her.

Oddstips: Inter-ledelse til pause – 1.90 hos Nordicbet

Et annet engelsk lag som trenger seier er Liverpool. Merseyside-klubben tar imot Napoli på Anfield og vil ta seg videre fra gruppen med 3 poeng på innbyrdes. Alt annet enn seier betyr at Liverpool må fortsette i Europa League. Liverpool så solide ut da de moste Bournemouth 0-4 i helgen, og fansen forventer nok å se mer av det samme mot Napoli.

nordicbet-jk

 

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑