Fantasy PL: 4 spillere du bør kjøpe før julekampene

Skrevet av FantasyEspen

Det tette juleprogrammet nærmer seg med stormskritt, og for øyeblikket er det på midtbanen de store verdiene ligger. Flere og flere spillere sverger nå til fem startende spillere på midtbanen, men hvem skal man rydde plass til? Har tatt en titt på fire spennende spillere som kan gjøre forskjellen for laget ditt i julen.

Fire spillere du bør kjøpe

Felipe Anderson (7.3m)

Brasilianeren blir vanskelig å unngå i julen. Seks mål og to assist er fasit så langt, hvor fem av disse har kommet de siste fire kampene. Snitter 4.9 poeng per kamp. Bare Salah har hatt flere skudd på mål de siste seks kampene. Med både form, og fantastiske muligheter i de neste kampene er det lite som kan holde deg igjen fra spilleren som allerede har hatt fire runder med ti poeng eller mer.

AndersonCele978.jpg


 

Leroy Sané (9.5m)

Tyskeren er fortatt bare eid av 13.6 %, og er inne i sitt livs beste form. Pep roser han opp i skyene, og har også sagt tidligere at han trenger Sané på banen når Mendy er skadet. 13 målpoeng står han med så langt, med fem kamper hvor han ikke en gang har startet. To mål i Champions League kampen mot Hoffenheim på onsdag. Kommer til å spille mye i julen, og hvis han leverer slik han har gjort til nå tåler vi også en kamp på benk.


 

Heung Min Son (8.5m)

Kan bli en liten joker i desember. Ni skudd på mål de siste seks kampene, bare Anderson og Salah kan matche det. Er en mulighet for at det kommer en kamp på benk i nærmeste fremtid, men han har vist før at han også kan komme fra benken og levere poeng. Spilte alle kampene i juleprogrammet i fjor. Har fem fine kamper før han drar på Asia-mesterskap, hvor tre av disse er hjemme. At han drar i januar er et lite minus, men med den prisen, høyt poengpotensial og bare eid av 6.4 % synes jeg det er et punt som er verdt å ta.

901299614


 

Bernardo Silva (7.5m)

Enda en joker helt til slutt. Med De Bruyne fortsatt ute og Silva som er ute hele desember må Bernardo Silva ta en større rolle i laget. Når David Silva ikke har spilt, har Bernardo Silva levert 8, 14, og 8 poeng. Manchester City har et flott program, og 7.5m for en offensiv City-spiller kan bli et røverkjøp!


 

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑