Fotball-Fokus: Liverpool – Man Utd og mye mer

Skrevet av Tommy Kristiansen

Artikkelen er laget i samarbeid med Fansbet – Et spillselskap som gir 50% av overskuddet sitt tilbake til fansen. Les mer om hvordan dette fungerer her, og registrer deg.

Man. City – Everton (Lørdag, 13.30 – TV2 Sport Premium)

I forrige runde gikk Manchester City på sitt første tap i Premier League, da de gjestet Stamford Bridge og tapte mot Chelsea. Det medførte også at de måtte gi fra seg førsteplassen til Liverpool – enn så lenge.

Til tross for tapet lot ikke City seg påvirke og tok en seier mot tyske Hoffenheim i midtuka, det til tross for større rotasjon på laget og ble også med det vinner av gruppa. Som et av flere lag begynner skadene i den blå delen av Manchester å hope seg opp. Med Mendy og De Bruyne ute fra før, har også Agüero, Stones og nå David Silva tatt plass på skadelista. Det gjør at Pep Guardiola har mindre å velge i mellom til tross for stor tropp.

Everton står med kun to poeng, på de tre siste kampene og har slitt litt med å avgjøre kampene. Dette har medført til at de også har blitt passert av Manchester United på tabellen. Everton har stor sett en skadefri tropp, men blir nok litt små på Etihad Stadium lørdag formiddag.

Vi tror på hjemmeseier til Manchester City, men at begge lag scorer, som du får til 2.05 hos FansBet.

Resultattips: 3-1

48371277_2093388170727237_8306426790088278016_n

 

Dortmund – Werder Bremen (Lørdag, 18.30 ­– Viasport 1)

Det er enda langt og lenge igjen før de gulkledde kan løfte det gjeveste trofeet i Tyskland, men det er ingen tvil om at de er på god vei.

Unggutta i gult koser seg med fotballen om dagen, taper nesten aldri en fotballkamp og har det fryktelig moro. Vant derbyet mot Schalke sist, og sikret seg avansement til de neste rundene i Champions League. Ingen skal ta fra Dortmund at de er i slaget om dagen og at selvtilliten er på plass.

Det gikk fem kamper før Werder Bremen til slutt fikk en etterlengtet seier sist hjemme mot Düsseldorf, og ligger for øyeblikket i på åttendeplass, kanskje litt i ingen mannsland akkurat nå. Men har bare fire poeng opp til Champions League-plassen, så Werder Bremen har alt å spille for om de vil være med i kampen om topp fire, selv om det kan virke litt usannsynlig.

Dortmund er storform om dagen og kommer ikke til å la Werder Bremen sette en stopper på moroa, vi tror på hjemmeseier og at begge lag scorer. Det får til 2.20 hos FansBet.

Resultattips: 3-1

Torino – Juventus (Lørdag, 20.30 – Strive)

Du trodde kanskje det var slutt på derby-kamper? Da må vi nok skuffe deg. Lørdagen avslutter med et fantastisk derby i Italia, når de to Torino-lagene står på hver sin banehalvdel i « Derby della Mole».

Torino har virkelig slått fra seg i årets Serie A, og viser seg å være et vanskelig lag å slå. Laget står kun med ett tap, på de siste ti seriekampene, og ligger for øyeblikket på en sjetteplass og viser at de også vil være med i kampen om topp fire.

Juventus på sin side er helt overlegne i år og har enda til gode å tape i Serie A. Tapte mot Young Boys i midtuka, men det handlet nok ikke om kvaliteten på Juventus, her spilte nok motivasjonen en større rolle. Vanskelig å se noen svakheter i Juventus som Torino kan bruke mot dem.

Lillebror blir nok ikke å tukte storebror, og vi tror på borteseier til «den gamle dame», som du får til gode 1.60 hos FansBet.

Resultattips: 1-3

 

Liverpool – Man. United (Søndag, 17.00 – TV2 Sport Premium)

Kampen alle Liverpool-og Manchester United-supportere leter etter når terminlistene er klare, søndag ettermiddag er duket for «North West Derby» på Anfield.

Serielederen står fortsatt som ubeseiret i Premier League, og er nå også den eneste. Og i midtuka sikret de seg avansement Champions League i 1-0 seieren mot Napoli på Anfield. Det er heller ingen tvil om at Liverpool gjør det godt på hjemmebane i år, da Manchester City er det eneste laget som har tatt poeng der, om man ser bort fra tapet mot Chelsea i ligacupen.

48362808_1299828000159784_6232239396104437760_n

Mourinho og hans mannskap gikk på et tap i midtuka borte mot Valencia, og mistet samtidig muligheten til å sikre seg førsteplassen i Champions League-gruppa.  Manchester-laget hadde gått fire kamper uten seier, før det løsnet mot tabelljumbo, Fulham sist runde. Har stort sett hatt god kontroll på Liverpool på Anfield, og har ikke tapt der siden 2013 i Premier League.

Vi tror at forventningene til kampen blir ekstremt høye grunnet all historien som ligger bak de to rivalene, men at det blir poengdeling på Anfield søndag ettermiddag, som du får til 4.05 hos FansBet.

Resultattips: 0-0

 

 

 

 

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑