Fantasy PL: Seks spillere du bør kjøpe før gameweek 18

Skrevet av Jonas Tangen Hoff

Den lange ventetiden er over og julen står for anmarsj. På de neste to ukene kan vi i tillegg til nydelig mat og drikke, se frem mot hele fire runder med fantasy og Premier League, bedre blir det ikke! Til denne runden har jeg plukket ut et ”sikkert” kort og en differensial i de tre fremste lagdelene.

Angrep

Pierre – Emerick Aubameyang (11,5m) ble hentet inn av mange før Huddersfield på hjemmebane, men en fattig målgivende på de to siste har fått managere til å tvile. Har man først valgt Arsenal-spissen, beholder man gjennom julen, for allerede mot Burnley til helgen kan julens poengfangst være snudd til det positive.

48366424_603082280111843_1191645651302088704_n.png

Romelu Lukaku (10,7m) har ikke levert opp mot sitt fulle potensialet så langt, men har vist glimt til formutløsning de siste rundene. Med en ny manager kan alt ligge til rette for en ny start for den belgiske giganten som står med en eierandel på 4,4 % (!).

Midtbane

Raheem Sterling (11,6m) seiler opp som den største favoritten til å bære kapteinsbindet i helgen. Ble hvilt fra start mot Everton, men kom likevel inn å markerte seg med et mål. Ble igjen hvilt fra start mot Leicester nå i midtuken, så alt ligger til rette for at den målfarlige midtbanespilleren skal levere varene i helgen. 9 mål og 7 målgivende har det blitt så langt, et tall som er ventet å øke mot Palace på Lørdag.

Robert Snodgrass ( 5,4m) har virkelig levert varene siden vi spådde en formutløsning for et par runder siden, men med en eierandel på 2,4 % drar jeg nok en gang Snoddgras ut av hatten. Med kampprogrammet kom formen til West Ham, og selv uten Arnie ser denne ut til å vedvare gjennom julen.

nordicbet-jk

Forsvar

David Luiz (5,7m) har de siste kampene vist at han kan holde følge med lagkamerat Alonso,  som ser ut til å ha mistet den voldsomme målteften vi så tidligere denne sesongen. Hele 1,3 millioner billigere, og har vist potensial til mer en 6 poeng, gjennom bonus og målteft på frispark.

Luke Shaw (4,9m) har slitt med tillitten under Mourinho, og småskader har heller ikke hjulpet på. Nå er det ventet at Shaw er frisk og rask og klar til å bidra igjen. Etter en god start på sesongen, har det vært marginalt med poeng på engelskmannen, men er en av spillerne som virkelig vil dra nytte av et skifte på trenersiden. Med en fin pris og eierandel på 4,7 % kan dette bli en spennende differensial.

 

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑