Oddstips til runde 22 i Premier League

Skrevet av Anders Lilletvedt

Premier League er endelig tilbake etter en uke med FA-cup og EFL-cup. Klarer West Ham endelig å slå Arsenal? Pochettino v Ole Gunnar Solskjær og mer på menyen. Her er helgens Premier League tips.

West Ham – Arsenal

Lørdag 13:30

Her møtes to lag som er svært varierende i prestasjonene, de kan enten være skremmende gode offensivt eller grusomt dårlige, sjelden en mellomting. En annen ting begge lagene har til felles er at de har store problemer defensivt. West Ham har 32 baklengs etter 21 kamper, mens Arsenal har 31 etter like mange kamper.

ukens gratisspill nb

Arsenal på sin side scorer svært mange mål og kun Man City (56) og Liverpool (49) har scoret flere mål enn Arsenal denne sesongen (46). Arsenal har scoret over 1.5 mål i ni av de ti siste innbyrdes mot West Ham. De har også scoret over 1.5 mål i åtte av ti bortekamper i Premier League denne sesongen, kunscoret færre i kampene mot Liverpool og Brighton i deres to siste bortekamper.

Oddstips:

Arsenal Over 1.5 mål – 1.66 hos Fansbet

Longshot: Arsenal vinner og begge lag scorer – 3.20 hos NordicBet

Longshot: Aubameyang til å score 2+ – 6.00 hos NordicBet (oddsboost)


 

Everton v Bournemouth

Søndag 15:15

Everton og Bournemouth er to lag som hadde en svært god høst, men som virkelig har kollapset de siste 10 rundene. De siste 10 rundene er Bournemouth nede på en 19. plass på formtabellen med syv poeng, mens Everton er på 17. med ni poeng. Begge lag scorer som regel bra med mål, men slipper inn ufattelig mye mål og koster dem mange poeng. Everton har 31 baklengs på 21 kamper, mens Bournemouth har 40 på like mange kamper.

Begge lag har scoret i fire av de fem siste kampene innbyrdes og begge lag har scoret i seks av de åtte siste kampene til Everton, men kun i tre av de åtte siste for Bournemouth. Bournemouth har vært inne i en svært tung periode hvor de har møtt mange av topplagene, men har også hatt dårlig uttelling i flere av kampene. Bor mye offensivt i begge lag og jeg tror begge lag vil score.

Oddstips: Begge lag scorer – 1.64 hos NordicBet

 

Tottenham v Man Utd

Søndag 17:00

Mauricio Pochettino v Ole Gunnar Solskjær. To av formlagene i Premier League som har sett fantastiske ut den seneste tiden. Ingen lag i ligaen har hentet flere poeng enn Tottenham og Man Utd med 12 poeng i løpet av deres fem siste kamper. Man Utd har fått en ny «boost» under Solskjær og har vunnet samtlige fem kamper under hans ledelse.

Tottenham har scoret 15 mål på deres fire siste kamper i ligaen, mens Man Utd har scoret 14 mål på deres fire kamper i Premier League under Solskjær. Begge lag har spilt mot svært overkommelig motstand, men har sprudlet offensivt. Man Utd ser fremdeles noe rustne ut defensivt og vil få det svært tøft mot Heung-Min Son og Co. Jeg tror formspillerne til United i Paul Pogba og Marcus Rashford kan skape store problemer for Spurs-forsvaret også og at vi ser at begge lag scorer.

Oddstips: Begge lag til å score + Over 2.5 – 1.84 hos NordicBet

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑