Kombinert lagoppstilling: Arsenal – Man Utd

Skrevet av Anders Muren

Arsenal får Manchester United på besøk i FA-Cupen. To av cupens mestvinnende lag står ovenfor hverandre i det som vil bli et ellevilt oppgjør i Nord-London. Et Manchester United-lag som virkelig har fått fart på sakene igjen mot et Arsenal som desperat trenger en imponerende seier og et etterlengtet pust i bakken.

50962671_387115528501179_92168202875830272_n

I anledning til dette storoppgjøret har vi satt sammen en kombinert ellever fra de spillerne som har prestert best under årets sesong.

Formasjon: 4 – 3 – 3

Målvakt: David de Gea (Manchester United)

Spanjolen står med kun fire «clean sheets» denne sesongen, men har vært en av United beste spillere også i 2018/19. Har ved flere anledninger reddet poeng for de røde djevlene og er en selvskreven spiller på de fleste kombinerte lag.

img2.thejournal.ie.jpg


 

Høyreback: Héctor Bellerín (Arsenal)

Står med solide fem assists på 19 kamper for Arsenal i år. Et av de første navnene i startelleveren under Unai Emery og har gjort seg fortjent til det ved stabilt gode prestasjoner over hele sesongen. Kunne vært en av brikkene for å avgjøre fredagens oppgjør, men må stå over grunnet skade.

Midtstopper: Victor Lindelöf (Manchester United)

Ole Gunnar Solskjær & co har skreket etter en stabil forsvarsspiller de siste sesongene, nå ser det ut som at de endelig har funnet svaret. Svensken har vært en av de bedre spillerne hos et ellers ustabilt Manchester United. Ofte skadefri og spiller med hjertet utenpå drakten, også en av spillerne som treffer på flest pasninger for de røde djevlene etter at Ole Gunnar tok over som midlertidig manager.

Midtstopper: Shkodran Mustafi (Arsenal)

19 kamper, to mål og treffer på 67% av taklingene sine, noe som resulterer i Arsenals beste forsvarspiller ut i fra statistikken. Tyskeren har fått spille mange kamper grunnet forsvarsskader, som har hopet seg opp under Unai Emery, men har levert godt når det har vært viktig å prestere. Står med fire tap og elleve seiere, hvorav to av disse har resultert i at Arsenal har holdt nullen.

fbl-eng-pr-arsenal-fulham-5c2c8e7dbb4b877c11000020.jpg

Venstreback: Luke Shaw (Manchester United)

Ett mål og en assist på 17 kamper for Shaw. Har begynt å levere varene igjen for Manchester United noe som har resultert i en fast plass på laget. Med Shaw i forsvarsfireren har laget holdt nullen tre ganger noe som absolutt må forbedres om man skal kjempe om en topp fire plassering.


 

Midtbane: Paul Pogba (Manchester United)

Franskmannen som har alt. Bidrar med nøkkelpasninger, mål, assists, driblinger, taklinger og gjenvinninger. Gode tall rundt disse bidragene gjør Pogba til en selvskreven spiller på dette laget. Åtte mål og syv assists er heller ikke en dum statistikk.

Midtbane: Lucas Torreira (Arsenal)

Et av sommerens beste kjøp får en velfortjent plass på dette laget. Bidrar med mye positivt både offensivt og defensivt på banen hos Arsenal. Arbeidsjern og en spiller som konstant gjør livet hos motstanderen surt. Står også med to mål og to assists på 23 kamper i en dyp posisjon på midtbanen. Det må Arsenal-fansen si seg fornøyd med.

Midtbane: Aaron Ramsey (Arsenal)

Arsenals midtbanejuvel står med to mål og seks assists på 20 kamper i 2018/19. Sterke tall for en spiller som ofte ikke får fullført 90-minuttere og som samtidig virker til å være ute i kulden hos trener Emery. Waliseren ser ut til å være på vei til Serie A (ref. Fabrizio Romano, The Guardian 09.01.2019) noe som vil være et stort tap for de røde fra Nord-London.

skysports-ramsey-aaron-arsenal_4275667.jpg


 

Høyreving: Marcus Rashford (Manchester United)

Blir 2019 Rashfords virkelige gjennomsbrudd-sesong? Under Ole Gunnar Solskjær har unggutten fra Wythenshawe, drøye ti minutter fra Old Trafford, levert solide prestasjoner. Med dribleraid, arbeidsmoral og gjenvinningstall som få andre angrepsspillere har Rashford begynt å fastsette seg i startelleveren til Solskjær. Åtte mål og seks assists forsvarer hans plass på dette laget.

Venstreving: Anthony Martial (Manchester United)

Franskmannen som lenge var ute i kulden har vært en av Uniteds bedre spillere. På 18 kamper har Martial scoret åtte mål og assistert ett. Ellers leverer han flere nøkkelpasninger som har avgjort kamper for Manchester United.

2354489-48988550-2560-1440.jpg

Spiss: Pierre-Emerick Aubameyang (Arsenal)

En målsnik av høyeste kvalitet! Spilleren Arsenal hentet for nøyaktig ett år siden har levert varene og vell så det. I 2018/19 står Aubameyang med 14 mål og tre assists, noe som gjør han til en selvskreven spiller på dette kombinert laget.


 

fejufh
6 spillere fra Man Utd, 5 spillere fra Arsenal.

Hvem mener du har gjort seg fortjent til en plass på dette laget? Hvem mener du ikke fortjener å være på denne listen?

Statistikk er hentet fra premierleague.com & squawka.com (22.01.2019)

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑