Oddstips til FA-cupen (runde 4)

Skrevet av Anders Lilletvedt

Arsenal – Man Utd

Fredag 20:55

Arsenal tar imot Man Utd til 1/16-delsfinale i FA-cupen hjemme på Emirates. «The Gunners» har til vane å levere varene i FA-cupen og har vunnet cupen tre av de siste fem årene!

50962671_387115528501179_92168202875830272_n

Arsenal står med kun fire seire på deres ni siste kamper (4-1-4) og trenger sårt å komme inn i den gode flytsonen de hadde i høstsesongen for å holde følge i topp 4-racet i ligaen. Har vært svært gode hjemme på Emirates i år og står med 13-3-2 på deres 18 hjemmekamper i år. Ryktes å starte knallsterkt med Alexandre Lacazette, Pierre-Emerick Aubameyang og Mesut Özil blant annet så man kan forvente mål fra hjemmelaget.

Manchester United har vunnet alle deres syv kamper under Ole Gunnar Solskjær og ser ut som et helt annet lag enn under Jose Mourinho. Spillerne har fått en ny boost og Paul Pogba holder et svært høyt nivå om dagen som vi ikke har sett av han siden Juventus-dagene. Med et svært rufsete Arsenal-forsvar så har jeg vanskelig for å tro at United ikke klarer å score i denne kampen her. Solskjær har også sagt at han kommer til å stille sterkt til denne kampen og at det maks blir 1-2 bytter fra sist kamp. Jeg tror det blir en målrik affære mellom disse lagene!

Oddstips: Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.71 hos Fansbet


 

Shrewsbury – Wolves

Lørdag 16:00

18 plasserte Shrewsbury i League One tar imot Wolves fra Premier League på Montgomery Waters Meadow. Hjemmelaget sliter enormt i League One og har kun én seier på deres åtte siste kamper (1-4-3). Slo ut Stoke 3-2 i forrige runde etter å ha ligget under 2-0, men scoret tre mål i løpet av 10 min og snudde kampen.

velkomsttilbud nordicbet.png

Wolves er tilbake slik vi så dem i starten av høstsesongen og har 6-1-3 på deres 10 siste kamper. Spiller bra fotball om dagen og slo ut Liverpool i forrige runde av cupen. Stilte svært sterkt den kampen og det ryktes at de stiller bra til denne kampen også. Jeg tror Wolves blir for sterke for et Shrewsbury-lag som må kjempe om å beholde plassen i League One.

Oddstips: Wolves -1 (Asiatisk) – 1.80 hos NordicBet


Millwall – Everton

Lørdag 18:30

Millwall har fire seire på deres seks siste kamper (4-1-1), men ligger allikavel helt nede på en 19. plass i Championship. Slo Hull 2-1 i forrige runde av cupen etter to sene scoringer.

Med kun tre seire på deres 10 siste kamper (3-2-5) så trenger Marco Silvas menn et godt resultat mot Millwall. Slet seg videre med en 2-1 seier mot Lincoln i forrige runde, til tross for at de stilte ganske sterkt. Har ikke tapt på deres ni siste kamper mot lag fra lavere divisjoner (8-1-0) og stiller de så sterkt som mot Lincoln, eller bedre, så bør det uansett være klasseforskjell mellom disse lagene.

Oddstips: Everton til å vinne – 1.74 hos NordicBet.


 

Wimbledon – West Ham

Lørdag 20:45

Wimbledon lever svært farlig i League One og ligger desidert sist med åtte poeng opp til trygg plass. De er det verste hjemmelaget i ligaen med 3-3-9 på hjemmebane og har allerede tapt mot West Ham denne sesongen i EFL-cup (3-1). Hjemmelaget trenger et mirakel om de skal beholde plassen i League One slik de har prestert i år.

West Ham er inne i en svært god periode og har 7-1-3 på deres 11 siste kamper. Manuel Pellegrini har sagt at han skal bruke sine tilgjengelige spillere på best mulig måte og kommer trolig til å stille med et sterkt lag. Hjemmelaget har vært elendige hele sesongen, mens West Ham er virkelig inne i flytsonen så jeg tror det skal være klasseforskjell mellom disse lagene at «The Hammers» vinner enkelt.

Oddstips: West Ham -1.25 (Asiatisk) – 1.97 hos NordicBet.

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑