PL-Fokus: Kampen om topp 4

Skrevet av Petter Solholt Olsen

Premier League-sesongen er nå godt over halvspilt, her kommer sesongspillene og all informasjonen du trenger!

Hvilke lag som blir topp to denne sesongen er det ingen som tviler på. Liverpool og Manchester City har vært i en egen klasse denne sesongen, både når det gjelder poengfangst og prestasjoner.

4822b81f00000578-0-image-a-52_1515947128038

Bak de følger fire lag som alle har sikte på de verdifulle Champions League-plassene. For øyeblikket er det Tottenham som ligger best an på tredjeplassen etter en solid høstsesong, men som følge av det knallharde juleprogrammet har Pochetinos menn dratt på seg skade etter skade, og varsellampene har begynt å blinke på utlånte Wembley.

Hos erkerivalen i nord-London er det heller ingen dans på roser. Unai Emery og Arsenal har hele sesongen gått ut og sagt at Champions League-plass er målet denne sesongen. Etter en ruskete start, vel og merke mot god motstand, fikk spanjolen fart på sakene og prosjektet så ut til å være på rett vei. Men problemene de hadde før Wenger forlot skuta ser fortsatt ut til å være der.

gettyimages.1023132388

Sør-vest i London er det også en nykommer som begynner å merke presset. Maurizio Sarri fikk en fabelaktig start i Chelsea da han startet med en rekke på tolv kamper uten tap. Siden den gang har prestasjonene vært ustabile, noe som fikk Sarri til å tenne etter 2-0-tapet for byrivalen Arsenal.

– Jeg er ekstremt sint. Dette tapet skyldtes mentaliteten vår. Jeg kan ikke akseptere det. Vi hadde en lignende situasjon mot Tottenham. Det virker som denne spillergruppen er ekstremt vanskelig å motivere, sa Sarri etter kampslutt, noe som ikke var alt for populært blant fansen.

Noen mener nok også at Sarri har et poeng her, for det Chelsea har levert til tider kan neppe ha imponert Abramovitsj. Det er noe av grunnen til at vi tror at Chelsea kan gå på en smell og nok en gang må nøye seg med Europa League neste sesong, gitt at de ikke vinner i år.

Chelsea til å ende utenfor topp 4 – 2.70 hos Fansbet


 

En som derimot er populær blant sine egne er Ole Gunnar Solskjær. «The Babyfaced Assassin» tok over skuta etter at Jose Mourinho fikk sparken i desember, og har fortsatt til gode å tape en kamp som manager for de røde djevlene. Ikke bare vinner laget kamper, men prestasjonene er bedre enn de har vært i lang tid. Dette er grunner nok til at vi tror Ole Gunnar Solskjær og Manchester United blir å se i Champions League også neste år.

Man Utd til å ende topp 4 – 2.40 hos Fansbet


 

Hva tror du? Vil Chelsea eller Arsenal spille Champions League neste sesong? Odds på dette og mange flere godbiter finner du hos Fansbet.

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑