Fantasy PL: 5 spennende spillere du bør eie fremover

Skrevet av Jonas Tangen Hoff

Etter at Kane med sin heftige prislapp ble skadet, har pengene gradvis blitt flyttet mot midtbaneleddet og lagene innenfor topp 100 000 ser nærmest identiske ut. Vi benytter derfor muligheten til å se på spennende alternativer med lav eierandel, og en Premium-spiller som kan bringe deg oppover listene, med en tidshorisont på de neste fem kampene.

P-E Aubameyang – 11.3 millioner (32.3 %)

Det er vanskelig å komme utenom en så god spiller som Aubameyang i tiden som kommer. Det er få alternativer i de fremste ledd i FPL om dagen, og Arsenal-spissen skiller seg derfor ut i den prisklassen. Ser man bort i fra kampen mot Manchester City i runde 25, er de kommende rundene til Arsenal meget attraktive.

  • Cardiff, Man City, Huddersfield, Southampton og Bournemouth er meget spennende.
fansbet-fantasy-weekend-freeroll
Bli med på Premier League freeroll hos Fansbet i midtuken. Sett opp ditt FPL-lag gratis og kjemp om ekte penger!

Christian Eriksen – 9.4 millioner (7,4 %)

Tottenham konkurrer på mange fronter om dagen, noe som har gått hardt ut over den allerede tynne troppen, der skader på sentrale spillere kan bli sesongavgjørende for Spurs. Vi vil nok se en liten formdupp med så mange kvalitetsspillere ute på en gang, men kvaliteten og formen til Eriksen er det vanskelig å se bort i fra.

2421588-50330530-2560-1440.jpg

Får etter all sannsynlighet med seg Moura, Lorente og Lamela ved sin side. Det er nok kvalitet til at Eriksen og Spurs likevel skal kunne stelle i stand trøbbel mot de kommende motstanderne.

Sead Kolasinac – 4.9 millioner (4.1 %)

I likhet med Aubameyang er det særlig kampprogrammet som gjør at vi ser mot Arsenal. For selv om de har skuffet defensivt så langt, er framtidsutsiktene noe lysere.

Kolasinac er en spiller som kan levere i begge ender av banen, og med skadesituasjonen i Arsenal-forsvaret er plassen spikret i tiden fremover.  Fire assists er fasit med 12 kamper fra start i 2018/19, et antall som fort kan øke mot motstandere som blottlegger seg og vil spille eget spill.

Diogo Jota – 5.9 millioner (1.7 %)

Wolverhampton er et av de lagene som har variert voldsomt i prestasjonene så langt denne sesongen, fra glitrende angrepsspill og trygg defensiv struktur, til tannløst og kjedelig fotball. Kampen mot Leicester var alt annet enn kjedelig, for med stillingen 4-3 til ulvene, var det flere spillere som igjen var tilbake på radaren.

skysports-diogo-jota-wolves-wolverhampton-wanderers-football-championship_4166172.jpg

Diogo Jota ble av mange spådd en strålende sesong, og figurerte på mange FPL-lag ved sesongstart. Som med unggutter flest, har det godt litt opp og ned, men med tre mål, en spennende prislapp og lav eierandel blir han plutselig en mann å se til.

I de neste kampene venter West Ham, Everton, Newcastle, Bournemouth, Huddersfield og Cardiff, – et meget spennende program. På sine siste fem Premier League-starter har portugiseren fem mål og to assists, som er mer enn godkjent til den prislappen

Shane Duffy – 4.6 millioner (4.5 %)

Neste mann ut er den målfarlige midtstopperen til Brighton – Shane Duffy, som så langt i år står notert med fire mål og to assists. Laget fra solkysten spiller defensivt god ball om dagen, noe topplagene United, Arsenal og Liverpool nylig fikk erfare. På de neste ti kampene i Premier League er det kun Chelsea i runde 27 fra topp seks de skal møte, et program Brighton-forsvareren kan dra nytte av både fremover og bakover i banen.

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑