Oddstips til Premier League runde 25

Crystal Palace – Fulham

Lørdag 16:00

Det nest dårligste hjemmelaget i Premier League, Crystal Palace, tar imot ligaens dårligste bortelag, Fulham, på Selhust Park. Crystal Palace spilte 1-1 mot Southampton i en kamp hvor de ledet fortjent 1-0 etter en god første omgang, men var fryktelig svake etter pause. Må klare seg uten Wilfried Zaha som klønet det til i sluttminuttene og snakket på seg rødt kort. Palace vil nok klare seg fint uten, for sistnevnte har vært en av årets store flopper i ligaen.


Få de beste oddsbonuser til Premier League her


Har sett begge lag score i tre av deres fem siste kamper, men var svært heldige som slapp unna baklengs i 2-0 seieren mot Tottenham.

Fulham sliter i bunnen av Premier League, men tok tre svært viktige poeng i et meget imponerende comeback mot Brighton på tirsdag. Brighton ledet 2-0 til pause, men Fulham scoret fire ganger i andre omgang og vant fullt fortjent 4-2.

Fulham står med fire tap på deres fem siste kamper, men har spilt bra i flere av kampene og har vært nokså uheldige/udyktige som f.eks to selvmål i 2-1 tapet mot Burnley. Samtlige av deres fem siste kamper har sett begge lag score og har gått over 2.5 mål. Ligger seks poeng bak trygg plass og trenger poeng i kamper som dette om de skal spille i Premier League neste sesong. Slipper inn alt for mye mål, men har mange gode offensive spillere og jeg tror de scorer mot et svakt Palace-lag.

Oddstips: Begge lag til å score – 1.82 hos NordicBet


Everton – Wolves

Lørdag 16:00

Etter å ha røket ut av FA-cupen på pinlig vis mot Millwall så vant Everton fortjent 1-0 mot Huddersfield i midtuken etter en tidlig scoring av Richarlison. Var klart best i første omgang, men inviterte Huddersfield litt inn i kampen når Lucas Digne var uheldig og ble utvist som bakerste mann.

velkomsttilbud nordicbet

Tre av de fem siste kampene til Everton har sett begge lag til å score og i alle tre av dem har det blitt scoret over 2.5 mål. I de to kampene som har gått under har Everton vunnet begge og holdt nullen. Everton har scoret i alle deres hjemmekamper denne sesongen bortsett fra i 1-0 tapet mot Leicester på 1. Nyttårsdag.

Wolves er inne i en svært god periode og er på en 4. plass på formtabellen i Premier League de siste 10 kampene hvor de har hentet 19 poeng. Ligger på en knallsterk 7. plass, to poeng foran Everton, men hele 10 poeng bak Manchester United på 6. plass. Begge lag har scoret i tre av de fem siste kampene til Wolves, men alle fem har gått over 2.5 mål.

Sist lagene møttes endte kampen 2-2 på Molineux Stadium etter scoringer av Richarlison x2, Raul Jimenez og Ruben Neves. Kampen hadde enormt mange sjanser og kunne fort ha inneholdt enda flere mål. Begge lag er ofte involvert i mange mål – Everton har 35:33 på 24 kamper, mens Wolves har 30-31 på sine 24 kamper. Begge lag sine største stjerner i Richarlison og Jimenez er i knallform med forholdsvis to og tre mål på deres to siste kamper, så det lover godt for mål i denne kampen.

Oddstips:

Begge lag til å score – 1.82 hos NordicBet

Over 2.5 mål – 2.10 hos Nordicbet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑