Oddstips: Premier League (runde 27)

Skrevet av Anders Lilletvedt

Fulham – Man Utd

Lørdag 13:30

Fulham fortsetter å tape, mens Man Utd fortsetter å vinne under Ole Gunnar Solskjær. Fulham har nå tapt fem av deres seks siste kamper og mister sakte, men sikkert håpet om å holde seg i Premier League neste sesong, Tapte 2-0 mot Crystal Palace sist helg, en kamp Claudio Ranieris menn fort ønsker å glemme. Så sjanseløse ut mot et svakt Palace-lag og klarte ikke å få et eneste skudd på mål engang.

Fulham har sluppet inn 55 mål på 25 kamper, et snitt på 2.2 baklengs per kamp og da sier det seg selv at det blir vanskelig å holde seg i Premier League. Har tatt 15 av deres 17 fattige poeng hjemme på Craven Cottage så det blir nok en helt annen kamp enn borte mot Palace. Har sett begge lag til å score i fire av deres fem siste kamper og jeg tror de kan klare å score på et tidvis rufsete Man Utd-forsvar.

51956153_2047395198670557_6549785827449241600_n

Man Utd stormer videre og tok sin niende seier av 10 mulige under Solskjær (9-1-0) borte mot Leicester i helgen, men det var alt annet enn overbevisende og en strålende David de Gea måtte redde United som så mange ganger før. United har kun sluppet inn over 1.5 mål kun ved en anledning under Solskjær (to baklengs mot Burnley) og har scoret over 1.5 mål selv i åtte av ti kamper.

Paul Pogba og Marcus Rashford har vært brennhete siden Jose Mourinho forlot skuten og mot et så svakt Fulham-forsvar så vil det ikke overraske meg om disse to er involvert dersom United scorer, noe som jeg tror de gjør. Begge lag har scoret i tre av de fem siste kampene til Man Utd og de var som sagt meget heldige at Leicester ikke scoret mot dem i helgen. Er naturligvis store favoritter, men Aleksandar Mitrovic kan by på store problemer for ethvert forsvar.

Oddstips:

Man Utd -0.75 (Asiatisk) – 1.70 hos Fansbet

Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.95 hos Fansbet


 

Huddersfield – Arsenal

Lørdag 16:00

Huddersfield – en synkende skute. Har tapt ufattelige 12 av deres 13 siste kamper og kan allerede forberede seg på nedrykk til Championship når de har hele 13 poeng opp til trygg plass. Er ligaens desidert svakeste lag og har gått målløse av banen i deres fem siste kamper. Ble feid av banen mot Chelsea i helgen da de tapte 5-0 og skapte så og si ingenting. Har vanskelig for å tro at Huddersfield kan utrette noe her, til tross for at Arsenal sitt forsvar kan minne om fyllefotball.

1534092091_Arsenal-0-2-Manchester-City-LIVE-Latest-score-and-goal-updates-as-Raheem-Sterling-and-Bernado-Silva-spoil-Unai-Emery039s-Premier-League-opening-party

Arsenal gikk som forventet på nok et bortetap mot Man City i helgen og har ikke vunnet på deres seks siste bortekamper (0-2-4). Etter en rekke svake resultater mot topplagene er Arsenal svært avhengige av å ta poeng mot de svakeste lagene for å holde følge med Chelsea og Man Utd i kampen om den viktige 4. plassen.

Kun tre poeng skiller lagene før runden (Chelsea 50p, Man Utd 48p, Arsenal 47p) og det vil overraske meg stort om Chelsea og Man Utd øker til Arsenal denne runden. Arsenal på hjemme vs. bortebane er som natt og dag, men jeg kan rett og slett ikke se for meg noe annet enn at Arsenal vinner denne kampen. Vant 1-0 da lagene møttes på Emirates, i en kamp hvor Huddersfield skapte nada. Klink seier til Unai Emerys menn.

Oddstips: Arsenal -0.75 (Asiatisk) – 1.71 hos Fansbet


 

Wolves – Newcastle

Mandag 21:00

Oppturen fortsetter for Wolves (19) som på deres 10 siste kamper kun har dårligere form enn Man Utd (25), Tottenham (24), Liverpool (23) og Man City (19). Blir en sliten gjeng som tar imot Newcastle på Molineux Stadium etter å ha trengt omkamp for å slå Shrewsbury ut av FA-cupen i midtuken. Raul Jimenez, Ruben Neves og Joao Moutinho startet alle på benken, men Jimenez og Moutinho måtte i aksjon i løpet av kampen noe som ikke var en ideell oppladning til denne kampen. Har vunnet seks av deres åtte siste hjemmekamper mot sterke lag som West Ham, Leicester, Liverpool x2 og Bournemouth, så dette blir ingen enkel oppgave for Rafael Benitez og Newcastle.

Newcastle så lenge ut til å klare å få et sterkt resultat med seg mot Tottenham i helgen, men Heung-Min Son dukket opp som mange ganger før denne sesongen og sikret tre viktige poeng for Tottenham i det 83. minutt. Tok en råsterk seier mot Man City hjemme på St. James´ Park for knappe to uker siden, men har kun 2-4-6 på deres 12 siste kamper i ligaen og ligger kun to poeng over Cardiff på nedrykksplass. Slipper ikke inn nevneverdig mye mål, men scorer alt for lite og derfor blir det lite poeng på «The Magpies» (21:33).

De syv siste kampene til Wolves har endt med over 2.5 mål, mye takket være elendig forsvarsspill, men de reddes av å ha så mange gode offensive spillere som leverer mål. Endte 2-1 til Wolves da disse lagene møttes i en sjanserik kamp på St. James´Park og slik Wolves presterer om dagen så overrasker det meg stort om det blir sjansefattig i denne kampen. Slapp altså inn fire mål på to kamper mot det nest dårligste laget i League One (Shrewsbury), da bør jammen meg Newcastle klare å score også.

Oddstips:

Wolves -0.5 (Europeisk) – 1.68 hos Fansbet

Over 2.5 mål – 2.15 hos Fansbet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑