CL-Fokus: Endelig er Champions League tilbake

Skrevet av Petter Solholt Olsen

Det er endelig klart for det gjeveste av klubbfotball, og vi har fire godbiter å glede oss til i midtuken.

Man Utd – PSG

Allerede tirsdag kveld får vi det som for mange er den største kampen av åttendelsfinalene. Manchester United tar imot Paris St-Germain på Old Trafford i det som blir Ole Gunnar Solskjærs første Champions League-kamp som manager.

Manchester United er i fantastisk form og står uten tap i de elleve kampene Solskjær har ledet laget. Nordmannen har imponert så og si alle bortsett fra Paul Ince med sin offensive mentalitet og angrepsvilje.

PSG på sin side gjør det som alltid bra i hjemlig liga, men har vist noen svakhetstegn i det siste. PSG tapte for første gang denne sesongen borte for Lyon, og måtte ut i ekstraomganger i den franske cupen mot Villefranche, som til vanlig spiller på nivå tre.

PSG sliter også med skader på flere av deres nøkkelspillere. Edinson Cavani, Neymar og Meunier er alle ute mot United, i tillegg kommer Marco Veratti tilbake fra skade og kan være rusten.

Dette er nok til at vi ser på Ole Gunnar Solskjærs menn som soleklare favoritter, og lar oss friste av hjemmeseier til 2.35 hos Fansbet.


Roma – Porto

I den andre tirsdagskampen møtes nok en gang Roma og Porto. Lagene møttes sist for to sesonger siden, da Porto ende opp med å slå Roma hele 4-1 sammenlagt. Denne gangen er det langt mer åpent om hvem som går videre.

Roma har slitt med mye denne sesongen, og har ikke klart å bygge videre på den lovende fjorårssesongen de hadde. I hjemlig serie ligger de foreløpig på en sjetteplass, riktignok kun ett poeng bak fjerdeplassen, men prestasjonene deres er meget ustabile. To seiere, to uavgjort og et grusomt 7-1-tap for Fiorentina er fasiten på de siste fem kampene.

kontantbonus 1000 kr

Porto på sin side startet sesongen i cruisekontroll og tok tidlig kommandoen i hjemlig serie. De gjorde det også best av samtlige lag i Champions League-gruppespillet rent poengmessig. Den siste tiden har de riktignok gitt fra seg poeng i tre strake bortekamper, og med Benfica kun ett poeng bak de i hjemlig serie begynner nok flere fans å kjenne på nervene.

Den svake borteformen til Porto gjør at vi tror Roma vinner, til 2.05 hos Fansbet.


Tottenham – Dortmund

På onsdag tar vi turen til Wembley der Tottenham tar imot Dortmund. Hvittrøyene fra Nord-London har slitt med skader en stund nå, men har klart seg meget godt uten flere sentrale spillere. Det regnes med at Harry Kane og Dele Alli må stå over også denne kampen med skader, noe som kan bli avgjørende.

velkomsttilbud nordicbet

Dortmund på sin side har de fleste klare til kamp. Gultrøyene startet sin sesong meget godt og tok tidlig kommandoen i både Bundesligaen og i Champions League. Den siste tiden har det gått litt trått for tyskerne, som nå står med tre strake kamper uten seier.

Dette er to lag som spiller offensiv fotball og er glad i å score mål. Derfor setter vi over 2.5 mål til 1.81 hos Nordicbet.


Ajax – Real Madrid

Den fjerde og siste kampen denne uken er Real Madrid som tar turen til Nederland og Ajax.

Ajax er ikke inne i sin beste periode denne sesongen, med kun to seiere på sine siste fem kamper. Likevel har de en god blanding av yngre og rutinerte spillere som gir meg tro på at de møter opp forberedt mot de regjerende mesterne.

Real Madrid og Solari ser nå ut til å få fart på sakene. Fire seiere og en uavgjort de siste fem kampene, der de senest slo byrival Atletico med 3-1, virker å vinne tilbake flere smil på Santiago Bernabeu.

Her tror vi Ajax møter opp, men Real Madrid blir rett for slett for sterke. Vi setter borteseier til 1.91 hos Fansbet.


 

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑