Fotball-Fokus: Chelsea v Man Utd og mer

Skrevet av Tommy Kristiansen

Artikkelen er laget i samarbeid med Fansbet – Et spillselskap som gir 50% av overskuddet sitt tilbake til fansen. Les mer om hvordan dette fungerer her, og registrer deg.

 

Atalanta – AC Milan (Lørdag, 20.30 – Strive)

Atalanta står uten tap på de siste seks kampene, og er virkelig i form om dagen, står forøvrig med kun to tap på de siste ti i Serie A. Har virkelig vist seg fra sin beste side og hinter hele tiden om at de er interessert i å kjempe om fjerdeplassen som gir Champions League neste år. Hjelper også å ha Duvan Zapata på topp som for øyeblikket ligger på tredjeplass på toppscorerlista i den italienske serien.

52427999_617912651976314_6077242706520702976_n.png

De røde og sorte er også i form om dagen og står med kun ett tap på de siste ti i serien og har virkelig kommet seg på hesten igjen etter å ha vært litt i ingenmannsland i mange sesonger. Gjorde et kupp ved å sikre seg den polske spissen, Krzysztof Piatek, som har banket inn fire mål på fire kamper i alle turneringer for AC Milan.

Lukter et jevnt og tett oppgjør på Atleti Azzurri d’Italia og vi tror at de blir å følge hverandre til siste stund, vi tror på uavgjort og det får du til 3.40 hos FansBet.

Resultattips: 2-2


 

Frankfurt – Mönchengladbach (Søndag, 15.30 – Viasat 3)

Frankfurt står med tre uavgjort på rad i serien og øyner fortsatt et håp om fjerdeplassen i den tyske ligaen. Men med de siste tre uavgjort-resultat har de mistet  litt taket, og begynner å bli innhentet av lagene bak. Er avhengig av å begynne å vinne igjen.

Mönchengladbach gikk på en skikkelig smell i forrige hjemmekamp mot Hertha Berlin. Var før det inne i en god steam med tre seier på rad og har enn så lenge kontroll på tredjeplassen, men blir jaget av Leipzig som også er lysten på å klatre på tabellen.

Frankfurt har hatt varierende resultater på hjemmebane og kommer til å møte et Mönchengladbach som er lysten på revansjere seg på forrige helgs tap. Blir et intenst oppgjør og vi tror på borteseier, som du får til 2.95 hos FansBet.

Resultattips: 1-1


 

Real Betis – Alaves (Søndag, 20.45 – Strive)

Real Betis vant mot Atletico Madrid for noen serierunder siden, men siden den gang har resultatene sviktet litt. Senest mot Rennes ble det uavgjort i Europa League-oppgjøret og laget sliter med å vinne om dagen. Ender likt med Alaves med seier.

Bortelaget har kun tre seire på de siste ti seriekampene. Fikk en liten opptur i forrige serierunde med hjemmeseier mot Levante, etter å ha gått på tre tap på rad i La Liga. Er to poeng bak Sevilla som ligger på fjerdeplass.

To lag som følger hverandre tett på tabellen møtes til dyst og vi tror på et tett oppgjør på Benito Villamarín, men tror likevel på en hjemmeseier til Real Betis, som du får til 1.76 hos FansBet.

Resultattips: 2-0


 

Saint-Etienne – PSG (Søndag, 21.00 – Viasat 1)

Etienne-laget har hatt noen negative resultater den siste tiden. Fikk en etterlengtet opptur sist hjemme mot Strasbourg. Ligger foreløpig på fjerdeplass, som gir Europa League neste sesong, men hjemmelaget ligger også å lukter på en Champions League-plass som Lyon innehar akkurat nå.

Paris-laget fikk en skikkelig selvtillitsboost etter seieren på Old Trafford mot Manchester United. Virker nå å fått igjen fighter-egenskapene som har vært litt fraværende i det siste. Mangler Neymar, Cavani, Veratti og Meunier som er viktig bidragsytere for PSG.

Seieren i England tror vi er det som skal til for at PSG nå blir å skinne igjen på gressmatta, blir nok å valse over St. Etienne på søndag, vi tror på mål i begge omganger fra PSG og seier, det får du til 2.70 hos FansBet.

Resultattips: 1-3


 

Chelsea – Man United – (Mandag, 20.30 – Viasport 1)

Det smalt godt for Chelsea i forrige runde i ligaen, og tapte 6-0 på Ethiad mot Manchester City. Som er deres største tap i Premier League noen sinne. Sarri og Chelsea har en stor oppgave i å snu det vonde resultatet fra Manchester i forrige helg.

52420933_661087407639187_8804736931654008832_n.png

Ole Gunnar Solskjær og han Manchester United gikk på sitt første tap hjemme mot PSG. Har vært gode den siste tiden, og lever godt på de gode resultatene de har levert den siste perioden etter Solskjærs ankomst.

Chelsea er inne i en tøff periode, men trenger nå å vise hvilken kvalitet laget besitter, men utfordringen er ikke lett, Manchester United kommer til å ønske revansj på tapet i Champions League. Vi tror på et uavgjortresultat som du får til 3.60 hos FansBet.

Resultattips: 1-1


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑