CL-Fokus: Jevne toppoppgjør

Skrevet av Petter Solholt Olsen

Det er klart for den andre uken med åttendelsfinaler, her er alt du trenger å vite.

Liverpool – Bayern München

Tirsdag kveld møtes to historiske giganter på Anfield i det Klopp tar imot gamle rivaler i Bayern München. Liverpool har ikke sett alt for solide ut i det siste, med uavgjort mot middelhavsfarere Leicester og West Ham. De kom riktig nok tilbake med en solid seier mot Bournemouth, men mye kan tyde på at tittelkampen begynner å ta på nervene til Klopps mannskap.

Uansett er det Champions League som gjelder nå. Liverpool kriget seg gjennom dødens gruppe og ser ut til å revansjere fjorårets finaletap i den gjeveste turneringen. Bayern München på sin side spaserte gjennom en enkel gruppe, men har slitt en hel del i Bundesliga.

salah

Til denne kampen mangler Bayern Müller som har karantene, Boateng, Tolisso og Robben skadet, i tillegg er Coman usikker. På Liverpool sin side må de klare seg uten Van Dijk som har karantene, Gomez er fremdeles ute med skade og Lovren er også usikker før kampen.

Med så mange utfordringer i bakre rekker tror vi dette kan bli for tøft for Liverpool, og med 3.65 i odds på Bayern München er det absolutt verdi å hente.

Lyon – Barcelona

I den andre tirsdagskampen er det franske Lyon som tar imot Barcelona. Franskmennene har gjort det solid i årets utgave av Champions League, men fem uavgjort og én meget sterk seier mot Manchester City.

Katalanerne på sin side gjør som alltid sakene sine bra, og tok en overlegen gruppeseier med fire seiere og to uavgjort – foran Tottenham, Inter og PSV. Messi gjør fortsatt ting som bare Messi gjør, og laget har ikke tapt på 14 kamper i hjemlig serie og Champions League.

Lyon har gitt storlagene trøbbel tidligere, men her tror vi rett og slett de blir for små. Borteseier til 1.71 hos Fansbet virker meget lovende.

Schalke – Manchester City

Onsdag kveld tar Schalke 04 imot regjerende mesterne fra balløya. Tyskerne går inn til oppgjøret med meget ustabil form, med én seier, to uavgjort og to tap de siste fem kampene. Med en 14. plass i hjemlig serie er det vel også få som forventer noe annet enn at City tar seg videre her.

Guardiolas menn har sett veldig solide ut den siste tiden. Etter at de gikk på en smell borte mot Newcastle, har spillerne brettet opp ermene og står nå med fire strake seiere – der de har hele 15-2 i målforskjell.

Det er ikke mye verdi å hente denne kampen, men City-ledelse til pause til 1.64 hos Fansbet skal sitte fint.

Atletico Madrid – Juventus

Atletico Madrid tar imot det sebrastripede maskineriet fra Torino i deres første kamp i sluttspillet. En knallhard oppgave for Diego Simeones mannskap som må sies å ha hatt en tøff sesong til nå. Til tross for at de ligger på andreplass i La Liga har laget kun scoret fattige 34 mål på 24 kamper. Til gjengjeld er de riktignok det sterkeste laget defensivt med kun 17 innslupne, men de fleste skulle nok ønske at det løsnet mer fremover.

551340-d2e2fb159701b4fc161387f45d4cd847.jpg

Juventus på sin side er på vei mot nok et ligatrofe i Serie A, der de for øyeblikket har 21 seiere, 3 uavgjort og har fremdeles til gode å tape. Likevel er det ingen tvil om at Italienern neppe er fornøyde før de tar hjem det etterlengtede Champions League-trofeet.

Hoveddommeren onsdag kveld er tyske Felix Zwayer. Den unge dommeren har denne sesongen delt ut hele 21 gule kort på tre i Champions League, noe som betyr 7 kort per kamp. Når beist av forsvarsspillere som Chiellini og Godin skal stoppe spillere som Griezmann og Ronaldo, da blir det fort kort også her. Derfor setter vi over 4.5 kort hos Nordicbet til 1.68.

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑