Fotball-Fokus: Verdens største kamp og cupfinale

Skrevet av Tommy Kristiansen

Artikkelen er laget i samarbeid med Fansbet – Et spillselskap som gir 50% av overskuddet sitt tilbake til fansen. Les mer om hvordan dette fungerer her, og registrer deg.

 

Manchester United – Liverpool (Søndag, 15.05 – TV2 Sport Premium)

Ole Gunnar Solskjær og hans mannskap i Manchester har all grunn til å ønske rivalen velkommen på deres mektige Old Trafford. Manchester United er i storform i disse dager og feier vekk all mostand i Premier League, og med Paul Pogba og Marcus Rashford i spissen blir ikke United å hvile på laurbærene. En revansje fra det forrige oppgjøret er også noe «The Red Devils» drømmer om.

1074111432.jpg.0

Liverpool har vært litt ujevne i prestasjonene etter nyåret, og kommer blant annet fra et uavgjort resultat hjemme mot Bayern München. Er nødt til å omstille og gjøre det de kan for å vinne hengekampen de har til gode på Manchester City. Seier her vil gi en luke på tre poeng.

Ole Gunnar Solskjær og Jürgen Klopp kommer til å gjøre alt i sin makt for å kapre alle poengene. Vi tror på uavgjort mellom rivalene, det får man til 3.40 hos FansBet.

Resultattips: 1-1


 

Sevilla – Barcelona (Søndag, 16.00 – Strive)

Sevilla har stort sett hatt en strålende sesong, men akkurat nå har de kun to seiere på de siste elleve i La Liga noe som gjør at de har mistet kontakt med lagene over. Kommer fra en solid seier mot Lazio i Europa League, om det er nok til å bekjempe serielederne gjenstår å se.

Serielederne står med åtte seiere og to uavgjort på sine siste ti i den spanske serien, og viser at de har ganske god kontroll i serien. Men katalanerne er nok ikke i sin beste form om dagen, spilt en del uavgjort og har slitt med å drepe kampene slik vi er vant til å se.

Sevilla og Barcelona er to lag som leverer litt varierende resultater for tiden, vi tror på poengdeling på Ramón Sánchez Pizjuan stadion, det får man til 3.80 hos FansBet.

Resultattips: 2-2


 

Chelsea – Man. City (Søndag, 17.30 – Viasat 4 – Ligacup-finale)

Chelsea er inne i mørk periode om dagen, og har på ingen måte fått den oppkjøringen de burde hatt inn til cupfinalen. Det har blitt noen beinharde møter med Manchester-klubbene og det har Chelsea-manager, Maurizio Sarri, fått høre fra Chelsea-fansen. Blir en tøft finale på Wembley for de blå fra London.

AgueroChelsea

Det er ikke lenge siden Manchester City valset over Chelsea og knuste dem hele 6-0 på Ethiad. Snudde også kampen med én mann mindre borte mot Schalke 04 i Champions League i midtuken. Mye tyder på at de blå fra Manchester er i form om dagen, og Chelsea blir nok å merke det.

Det brutale møtet for to uker sitter fortsatt i ryggmargen til Chelsea og det kommer til å bli en beinhard finale. Vi tror på City-seier og at de holder nullen, det får man til 2.50 hos FansBet.

Resultattips: 0-2


 

Borussia Dortmund – Bayer Leverkusen (Søndag, 18.00 – Viasat 1)

Har Borussia Dortmund begynt å føle på nervene? De gule har spilt tre uavgjort på rad og tapte mot Tottenham på Wembley i Champions League. Er nødt til å begynne å vinne fotballkamper igjen for at ikke gullet skal glippe til rivalen Bayer München som ligger å lurer, tre poeng bak.

Leverkusen startet ikke sesongen veldig godt, men de siste månedene har det snudd for bortelaget. Står med fire seire på rad og viser at de har lyst til å være med i kampen om fjerdeplassen i Bundesliga. Enda et stykke unna, men fortsetter de å holde formen de er inne i om dagen så er det bare positivt for Leverkusen.

Bayer 04 Leverkusen v Borussia Dortmund - Bundesliga

Borussia Dortmund trenger sårt poeng for å holde avstand til Bayern og vi tror at motivasjonen for å snu den litt vanskelig perioden er intakt og at de gule blir å sikre seieren mot Leverkusen, det får man til 1.86 hos FansBet.

Resultattips: 3-1


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑