Kombinert lagoppstilling til Man Utd – Liverpool

 Skrevet av Anders Muren

På søndag braker det løs! Ligaens beste fotballag skal møte et fritt-flytende Manchester United som virker til å ha funnet seg selv under Ole Gunnar Solskjær. En åpen kamp mellom to av ligaens formlag står for tur, da har vi har plukket ut vår kombinerte ellever til dette oppgjøret.

NB! Spillerne er plukket ut etter prestasjoner fra 2018/19 sesongen.

Formasjon: 4 – 3 – 3

Målvakt: Alisson

Målvakten som har sluppet inn desidert færrest mål denne sesongen. Debutsesongen for den talentfulle brasilianeren har så langt gått som smurt. En nøkkelspiller for at Klopps mannskap ligger på førsteplass per dags dato.

skysports-alisson-liverpool_4366412

Høyreback: Ashley Young

Den tidligere vingspilleren har de siste årene blitt omskolert til back. En rolle Young til tider har hatt noen problemer med, men har den siste tiden vist sin sterke side fra denne posisjonen. En angrepstrussel som Liverpool må passe på, men noen svakheter i forsvarsspillet.

Midtstopper: Virgil van Dijk

Selvskreven på et hvert kombinert lag som man ordner. En av årets beste forsvarspillere og van Dijk har gjort Liverpool til en trussel uansett hvilken bane de spiller på. Duellsterk, rask, kraftig og fotballforståelse som gjør han til den komplette midtstopper som vil true Manchester United denne søndagen.

GettyImages-1074570956.jpg

Midtstopper: Victor Lindelöf

En av Uniteds bedre spillere denne sesongen. Svensken slet tilsynelatende i hans debutsesong for de røde djevlene. En spiller som virkelig har tatt nye steg under Ole Gunnar Solskjær og vil være med på å spille en viktig brikke resten av sesongen.

Venstreback: Andrew Robertson

Arbeidsjern, løpskraft, duellsterk, målfarlig og kreativ. Man kan finne mange ord for å beskrive Robertson. En av ligaens beste backer i 2018/19 sesongen og har levert så det suser i systemet til Jürgen Klopp.

Midtbane: James Milner

Veteranen har levert solid fra seg i 2018/19 sesongen. Virker til å være en av Klopps trofaste menn og lever alltid sterke prestasjoner når det trengs. Har ikke den beste og mest oppsiktsvekkende statistikken bak seg, men tilbyr så mye mer enn det.

Midtbane: Georginio Wijnaldum

Nederlenderen får Liverpool til å fungere noen hakk bedre med han på laget enn når han ikke er med. En spiller som Liverpool fansen virker å ha sansen for, noe som er fullt forståelig! Er litt overalt hele tiden, leverer viktige mål og er en bidragsyter man trenger på et lag for å oppnå ligatitler.

Midtbane: Paul Pogba

Fortsatt en spiller som får mer negativ oppmerksomhet i media enn positiv. En ting er sikkert og vist. Pogba er i skrivende øyeblikk en av de heteste spillerne i Premier League. Virker som en helt annen spiller under Solskjær kontra Mourinho. Med en ny frihet og vilje vil Pogba være med på å avgjøre dette oppgjøret.

paul-pogba-ole-gunnar-solskjaer-man-utd-vs-huddersfield-premier-league-2018-19_757kcvyv4b301esv8tvklm4uq

Høyreving: Mohamed Salah

Ligaens toppscorer og ligaens mest effektive spiller er selvsagt på plass i denne lagoppstillingen. Magikeren briljerer med nok en fantastisk sesong for Liverpool, en angrepsspiller som alle kunne tenkt seg å ha på laget.

Spiss: Marcus Rashford

Englands gullgutt får angrepsplassen i denne omgang. Har levert stabilt godt helt siden november måned under både Mourinho og Solskjær. En av de angrepspillerne som er en konstant trussel med og uten ball.

Venstreving: Anthony Martial

En jevn kamp mellom Martial og Mané ble avgjort på antall viktige mål scoret og antall viktige involveringer i den offensive fasen. Martial kom seirende ut av begge statistikker ifølge Squawka.com. Franskmannen presterer enda noe ustabilt for Manchester United, men har også en solid statistikk bak seg i 2018/19.

Her er vår kombinerte lagoppstilling. 6 spillere fra Liverpool. 5 fra Man Utd

xi lfc mufc.png

Enig/uenig med denne lagoppstillingen? Vi vil høre fra deg!

En kommentar om “Kombinert lagoppstilling til Man Utd – Liverpool

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑