Oddstips til de største ligaene i Europa

Skrevet av Anders Lilletvedt

 

Frosinone – Roma

Lørdag 20:30

Roma er inne i en fin-fin periode og har hentet 21 poeng på deres 10 siste kamper, kun slått av Juventus (26). Møter nå ligaens desidert dårligste hjemmelag i Frosinone med fem poeng på 11 hjemmekamper. Roma vant 4-0 da lagene møttes på Stadio Olimpico i September og det kunne blitt så mye mer. Ni av Frosinone sine 14 tap har endt med en tapsmargin på to eller flere mål og derfor prøver jeg meg på et lite longshot på nettopp det også.

Oddstips:

Roma -1 (Asiatisk) – 1.60 hos Fansbet

Longshot: Roma -1.5 (Asiatisk) – 2.35 hos Fansbet


 

PSV – Feyenoord

Søndag 14:30

Suverene PSV topper Eredivise med 57 poeng på 22 kamper, 15 poeng foran Feyenoord på 3. plass og 4 poeng foran Ajax på 2. plass. PSV står med 18-3-1 og det eneste tapet kom mot nettopp Feyenoord på i en svært jevnspilt kamp på Stadion Feijenoord. PSV har vunnet samtlige av deres 11 kamper hjemme på Philips Stadium. Feyenoord gjør det godt på hjemmebane (30p på 11 kamper), men på bortebane har de kun hentet 12 poeng på 11 kamper. Jeg holder PSV som favoritter, men jeg tror fort at Feyenoord kan finne på å skrive her også.

Oddstips:

Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.71 hos Fansbet

PSV -0.75 (Asiatisk) – 1.69 hos Nordicbet


Hannover – Frankfurt

Søndag 15:30

Hannover, ligaens desidert svakeste hjemmelag med 10 poeng på 11 kamper, tar imot Frankfurt, en av de store overraskelsene denne sesongen. Hannover er virkelig i krise – de står med 1-2-8 på deres 11 siste kamper i Bundesliga og det spøker veldig angående å beholde plassen til neste år. Frankfurt vant svært fortjent 4-1 da lagene møttes i September, i en kamp hvor Sebastian Haller og Luka Jovic var hovedarkitektene som så mange ganger før i år.

Oddstips: Frankfurt -0.5 (Asiatisk) -1.77 hos Nordicbet


 

Rennes – Marseille

Søndag 17:00

Rennes tar imot et Marseille-lag som har fått svært gode resultater siden Mario Balotelli kom til klubben og har to scoringer på tre kamper til nå. I samtlige av kampene Balotelli har spilt for Marseille så har de vunnet – fortsetter den gode trenden slik …? Jeg har troen på at «Super Mario» leverer varene også i kveld.

Oddstips:

Balotelli til å score – 2.45 hos Feelbet

Marseille (Draw no Bet) – 1.79 hos Fansbet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑