Fotball-Fokus: Lokal-derbyer, El Clasico og toppkamp i Serie A

Skrevet av Tommy Kristiansen

Artikkelen er laget i samarbeid med Fansbet – Et spillselskap som gir 50% av overskuddet sitt tilbake til fansen. Les mer om hvordan dette fungerer her, og registrer deg.

 

Tottenham – Arsenal (Lørdag, 13.30 – TV2 Sport Premium)

Tottenham har gått på to tap på rad, først mot Burnley, også mot Chelsea i midtuken, og håpet om gull svinner sakte, men sikkert. Nå handler det meste om å holde seg på tredjeplassen som de har akkurat nå, men med formen Spurs er inne i, så begynner lagene bak å true posisjonen til de liljehvite.

53208725_1245051012316728_5615810386814042112_n

«The Gunners» står med tre strake seire og kommer til «North London Derby» med masse selvtillit og motivasjon. Vant det motsatte oppgjøret på Emirates, men sliter å score når Tottenham spiller hjemme, men med Aubameyang og Lacazette kan mye forandres til helgen. Jeg tror at det blir et heftig derby i London, og tror at det deles broderlig på Wembley, det får du til 3.45 hos FansBet.

Resultattips: 2-2


Lazio – Roma (Lørdag, 20.30 – Strive)

Lazio har ikke hatt den beste oppkjøringen til «Derby della Capitale», hvor det ble et tap i ligaen borte mot Genoa og uavgjort hjemme mot AC Milan i semifinalen i Coppa Italia. Et tap mot Roma vil minske håpet om en plass blant topp fire, som hele tiden har vært et av de langsiktige målene til de lyseblå.

Roma og Eusebio Di Francesco øyner hele tiden et håp om å komme seg inn blant topp fire i Serie A, er i skrivende stund ett poeng bak AC Milan som for øyeblikket innehar fjerdeplassen som gir Champions League neste år. Er i god form i serien om dagen og har kun ett tap på de siste ti i ligaen.

Blir nok god stemning og masse trøkk på Stadio Olimpico mellom de to rivalene. Jeg har troen på borteseier, som du får til 2.85 hos FansBet.

Resultattips: 1-2


 

 

Real Madrid – Barcelona (Lørdag, 20.45 – Strive)

De regjerende Champions League-mesterne er ni poeng bak Barcelona, og om de skal ha noen som helst kjangs på å bli seriemester så må Barcelona slås på søndag. Ble totaloverkjørt av Barcelona på Santiago Bernabeu tidligere denne uken i semifinalen i Copa del Rey. Vant forrige serierunde mot Levante, hvor det hele ble avgjort med et tvilsomt straffespark.

Barcelona kommer tilbake til Madrid og Bernabeu tre dager etter at de knuste hjemmelaget 0-3 og Luis Suárez kronet hat-tricket med en fantastisk panenka fra ellevemeteren. Bortelaget har hatt god kontroll på Real Madrid og svikter sjeldent i «El Clasico».

52933341_2307962386195411_9055388933831000064_n.jpg

Blir nok et revansjesugent Real Madrid på lørdag kveld, men Barcelona har spilt seg i form og kommer til å gjøre alt for å ødelegge gulldrømmen for Real Madrid. Jeg tror på borteseier, det får du til 2.45 hos FansBet. 

Resultattips: 1-2


 

Everton – Liverpool (Søndag, 17.15 – TV2 Sport Premium)

Everton hadde gått på tre tap på rad i Premier League før de møtte Cardiff forrige serierunde. Kommer inn Merseyside-derbyet med selvtillit og troen på seg selv igjen. Marco Silva har ikke fått helt dreisen på Everton-laget, og mangler en skikkelig goalgetter. Det kan være avgjørende i derbyet søndag ettermiddag.

53012076_1166817126815220_1914031241791799296_n

Liverpool kommer med enorm selvtillit etter en knusende 5-0 seier mot formlaget Watford. Har presset på seg ettersom Manchester City også tar poeng og jager Liverpool-laget som sammen jakter om å bli seriemestere. Mané er i storform om dagen og gjør ikke annet enn å score mål, kan fort bli avgjørende.

Merseyside-derbyet kommer til å bli et heidundrende oppgjør, men Liverpool virker å være på hugget igjen etter forrige seier. Jeg tror på borteseier og at Liveprool holder nullen, det får du til 2.85 hos FansBet.

Resultattips: 0-2


 

Napoli – Juventus (Søndag, 20.30 – Strive)

Napoli er i ingenmannsland akkurat nå, har ikke kjangs på å bli seriemestere, og har relativt god avstand til lagene under. Knuste Parma borte 0-4 i forrige serierunde, spørsmålet er om det egentlig skremmer Juventus på noen som helst måte. Det gjenstår å se.

52964774_2519916534717115_2730793322657349632_n.jpg

«Den gamle dame» er det eneste laget som ikke har tapt i ligasammenheng denne sesongen, i de øverste fem ligaene i Europa. Til tross for det gikk de på et tap mot Atletico Madrid i forrige match i Champions League. Har ellers god kontroll på seriegullet og kommer nok spare en del av sine viktigste spillere for å sparte til CL.

De to som har herjet på topp i Italia de siste årene kommer til å gi oss en god kamp, og vi i redaksjonen tror på et uavgjort resultat. Som er noe du får til 3.20 hos FansBet.

Resultattips: 1-1


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑