CL-fokus: Real-jubel og Solskjær-exit

Skrevet av Petter Solholt Olsen

Det er klart for de første returoppgjørene i åttendelsfinalene i årets utgave av UEFA Champions League. Slik er ståa før det hele sparkes i gang. 

Porto – Roma (1-2 forrige oppgjør)

På onsdag tar vi turen til Estadio do Dragao for returoppgjøret mellom Porto og Roma. Nicolo Zaniolos to fulltreffere sørget for at Roma kunne begynne å forberede seg til kvartfinalene allerede etter det forrige oppgjøret, men en sen redusering av Adrian Lopez sørget for at returoppgjøret blir langt mer spennende enn italienerne skulle ønske.

Siden forrige oppgjør har begge lag tatt to seiere og tapt en kamp hver. Porto må jakte scoringer her, og jeg tror dette blir en kamp som svinger frem og tilbake.

Uavgjort eller borteseier – 1.76 hos Fansbet


 

Paris SG – Manchester United (2-0 forrige oppgjør)

PSG tok det første stikket på Old Trafford da de serverte Ole Gunnar Solskjær hans første tap som som Manchester United-sjef. Om PSG var i skadetrøbbel uten Neymar og Cavani har de røde djevlene skadekatastrofe før returoppgjøret. Alexis Sanchez, Martial, Lingard, Mata, Herrera, Matic, Valencia, Rojo og Darmian er alle ute med skade. I tillegg er Paul Pogba suspendert og Phil Jones er ute med sykdom.

52961842_2088058541242316_2054288260745658368_n.png

 

PSG gjør fortsatt rent bord i hjemlig serie, og leder per nå med svimlende 20 poeng dersom de vinner hengekampen sin. Dette gjør at PSG må sees på som store favoritter.

PSG til å vinne – 1.51 hos Fansbet


 

 

 

Tirsdagens kamper

Dortmund – Tottenham (0-3 forrige oppgjør)

Maurucio Pochettino og Tottenham tok et langt steg mot kvartfinalene da de moste Borussia Dortmund med 3-0 på Wembley for tre uker siden. Nå har Lucien Favre og tyskerne en formidabel oppgave foran seg i returoppgjøret på Signal Iduna Park. Gultrøyene virker ikke å være inne i sin beste periode og har kun én seier på de siste fem kampene. Likevel ønsker de nok å vise seg frem fra sin beste side tirsdag kveld, og selv om de ikke nødvendigvis går videre tror jeg Dortmund tar seieren på hjemmebane.

Oddstips: Dortmund-seier – 2.01 hos NordicBet


velkomsttilbud nordicbet.png

Real Madrid – Ajax (2-1 forrige oppgjør)

Real Madrid tok også et stort steg mot kvartfinalene da de slo Ajax 2-1 i Nederland. Men etter oppgjøret har ikke ting gått like lett for madristaene. Siden de slo Ajax har «Los Blancos» tapt for Girona og to ganger på hjemmebane for erkerivalen Barcelona. Ajax på sin side har brukt tiden godt og har tatt tre strake seiere etter tapet for Real Madrid. På Santiago Bernabeu skal likevel de regjerende mesterne være overlegne, men med lite verdi å hente på Real-seier, prøver vi oss på et målscorer-spill.

Oddstips: Vinicius Junior til å score – 2.85 hos NordicBet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑