Kombinert lagoppstilling: Arsenal – Man Utd

Skrevet av Tommy Kristiansen

Kampen om topp 4 er knalltøff denne sesongen, og på søndag får vi kanskje den viktigste bataljen i kampen om Champions League-plassene. Vi har tatt en titt på de to lagene og satt opp det vi mener er den beste lagoppstillingen med spillere fra begge lag.

David de Gea

Snakker vi verdens beste målvakt? Spanjolen har vist seg fra sine beste sider i mange sesonger og viser stadig vekk i Premier League at han fortsatt besitter kunsten av å stå i mål. Har med god margin vært blant de beste under Ole Gunnar Solskjærs regime, sliter med «clean sheets», men det er sjeldent feil av David de Gea som har ført til det.

david-de-gea-manchester-united_4b2dgny4wbbf19iw7xk0hqx4k

Forsvar

Hector Bellerin

Høyrebacken hadde en god sesong fram til han pådro seg en alvorlig skade i kneet. Spanjolen er kjent for sine offensive bidrag og bidro til fem assist før skaden ble et faktum. Et stort savn for «The Gunners».

Victor Lindelöf

Svensken har virkelig spilt seg inne i Man. United-fansens hjerter denne sesongen. Har tatt store steg etter Solskjærs ankomst og viser for hver kamp at han er Uniteds ubestridte førstevalg i midtforsvaret. Blir en viktig spiller fremover for «The Red Devils».

Shkodran Mustafi

Tyskeren med albanske røtter har fått en del tillit under Emery, og det går stort sett bra, leverer når det virkelig trenger, selv om det av og til kan bli litt rotete i den bakre fireren hos Arsenal. Er også en av de forsvarsspillerne i Premier League som alltid er en trussel på dødballer.

Sead Kolašinac

Da Macho Monreal ble skadet var bosniske Kolašinac klar for å overta. Det har han gjort med stor suksess, bidrar mye offensivt i et generelt offensivt Arsenal og blir også brukt som ving i enkelte matcher, det er det en grunn til. Virker å ha blitt en favoritt under Unai Emery.

Midtbane

Paul Pogba

Startet sesongen under Jose Mourinho, og alle vet hvordan det endte. Men ting forandret seg drastisk da Ole Gunnar Solskjær overtok manager-rollen, og har nå på mange måter blitt en viktig spiller, om ikke den viktigste i Man. United. Bidrar enormt offensivt i form av mål og assist.

paul-pogba-ole-gunnar-solskjaer-man-utd-vs-huddersfield-premier-league-2018-19_757kcvyv4b301esv8tvklm4uq

Lucas Torreira

Uruguayaneren kom til Arsenal etter VM i fjor sommer, og mange var litt usikre på hva den den lille terrieren kunne bidra med. Men, man kan vel si at Torreira viser seg å være et rivjern på midtbanen som Arsenal lenge har manglet, sjeldent redd og går inn i duellene med hjertet utenpå drakta.

Aaron Ramsey

Waliseren har kanskje ikke spilt like mye som han selv har ønsket. Men mange av de kampene Ramsey har spilt har han prestert i den øvre delen av skalaen. Blir et stort tap for Arsenal nå som han forsetter karrieren hos Juventus fra sommeren av.

Angrep

Marcus Rashford

I år viser han seg fra sine beste sider, har sammen med Paul Pogba tatt føringen som de store maskinene på banen under Solskjær. Står med ni mål og seks assist i Premier League, og satte det avgjørende straffesparket mot PSG på overtid på Parc des Princes. Ingen tvil om at dette blir en mektig mann i Premier League framover.

Pierre-Emerick Aubameyang

Selvskreven på dette laget, har nærmest ikke gjort annet enn å score mål for Arsenal siden hans ankomst for litt over ett år siden. Kjemper om toppscorer-tittelen og er absolutt en favoritt. 16 mål og fire assist er det foreløpige beviset på hva mannen fra Gabon bidrar med.

aubameyang-backflip-arsenal

Alexandre Lacazette

Ble annenfiolin på topp da Aubameyang signerte for klubben, men det trengtes nødvendigvis ikke å bli negativt. Blir ofte plassert i andre posisjoner enn sin mest vante, nemlig sentralt på topp. Det har uansett ikke hatt noen negativ innvirkning på franskmannen, som står med 12 Premier League-mål.

 

Her er lagoppstillingen. 7 spillere fra Arsenal, 5 fra Man Utd.

afc mufc.png

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑