Oddstips til søndagskampene i Premier League

Chelsea – Wolves

Søndag 15:05

Chelsea er ubeseiret hjemme mot Wolves siden 1979, men måtte slå seg slått i motsatt oppgjør i år da Wolves vant 2-1 på Molineux Stadium etter scoringer av Jota og Jimenez for Wolves og Loftus-Cheek for Chelsea.

Det er ingen nye skader for Chelsea, de mangler kun langtidsskade Marco van Ginkel. Wolves har ingen skader, men mister Ryan Bennett som er suspendert på grunn av 10 gule kort denne sesongen. Ingen Bennett er et stort tap for Wolves.

velkomsttilbud nordicbet

I 2019 har Chelsea vunnet alle kampene de har scoret først i, mens de har tapt samtlige kamper hvor de har sluppet inn mål først. Hjemme på Stamford Bridge er Chelsea i brukbar form og har 4-1-1 på deres seks siste kamper, med en målforskjell på 11-2. Wolves har kun 2-2-2 på deres seks siste bortekamper, men har slått bra ifra seg mot topp 6 på bortebane i år. De har blant annet slått Spurs 3-1 og spilt uavgjort 1-1 mot både Arsenal og Man Utd.

Chelsea har fått gode resultater på hjemmebane den siste tiden, men de overbeviser meg ikke helt og jeg synes Wolves slår bra ifra seg mot topplagene og spiller nokså jevne kamper. Spilte en god kamp i motsatt oppgjør når de vant og som så mange ganger før var Jimenez involvert i alt de skapte offensivt. Jeg tror de scorer også i dag og synes det er verdt å prøve et lite longshot på Jimenez + Wolves også i dag.

 

Oddstips:

Begge lag til å score – 1.99 hos Nordicbet

Longshot: Jimenez scorer + Wolves vinner – 10.00 hos NordicBet


 

Arsenal – Man Utd

Søndag 17:30

Tottenham snublet igjen i går og har nå gått fra å være tittelutfordrere til å frykte for å miste en topp 4-plassering. Arsenal og Man Utd kommer jagende bak Spurs med henholdsvis tre og fire poeng opp til 3. plassen.

nordic mufc west ham

Arsenal mangler Belllerin, Holding og Welbeck som alle er ute med skader. De mangler også Torreira som klønet det til på overtid mot Spurs og fikk rødt kort og som nå mister de tre neste kampene for «The Gunners».

United manglet hele 10 førstelagsspillere mot PSG, men flere spillere er klare til dette oppgjøret. Martial er klar igjen og det samme er mest sannsynlig Herrera og Matic også. Sanchez, Lingard, Mata, Jones, Valencia og Darmian er fremdeles ute og mister dette oppgjøret.

Arsenal hjemme er som natt og dag – hjemme på Emirates står de med 12-2-1 på 15 kamper, mens borte har de kun 5-4-5 på 14 bortekamper. Til nå har de vunnet alle deres fem hjemmekamper i 2019, så dette blir ingen enkel oppgave for United! Arsenal har vunnet to av deres tre siste hjemmekamper i Premier League mot United (2-0-1) og tapet var den berømte kampen hvor De Gea spilte sitt livs kamp og reddet 16(!) avslutninger.

United på sin side står nå med ni strake borteseire siden ansettelsen av Ole Gunnar Solskjær og er det store formlaget i Premier League med 36 poeng på deres 15 siste kamper. Stod for en maktdemonstrasjon da de snudde mot PSG i midtuken og er virkelig i flytsonen.

Arsenal er et meget bra hjemmelag og scorer mye mål, men det lugger defensivt i nesten hver bidige kamp. United er i knallform og scorer i nesten hver kamp, så jeg tror vi har et svært jevnt og målrikt oppgjør foran oss på Emirates i dag.

 

Tippetips: Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.84 hos NordicBet

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑