CL-fokus: Vinn eller forsvinn

Skrevet av Petter Solholt Olsen

De siste åttendelsfinalene skal avgjøres! Her er alt du trenger og vite, i tillegg til noen gode oddstips.

Bayern München – Liverpool (0-0 forrige oppgjør)

Onsdag kveld tar Bayern München imot Liverpool på Allianz Arena for kanskje det mest spennende oppgjøret denne uken. Bayern München har gjort rent bort siden de spilte uavgjort i Liverpool, med tre strake seiere der de står med hele 12-2 i målforskjell. Tyskerne har virkelig funnet veien til nettmaskene i det siste og ser veldig klare ut for det avgjørende oppgjøret.

kontantbonus 1000 kr

Liverpool ser ikke mye svakere ut, med en uavgjort og to seiere siden forrige oppgjør. I de to seierene scoret Liverpool ni mål, og en Sadio Mané i form sto for fire av de. Mané fikk mye oppmerksomhet etter Bayern München-kampen mye på grunn av ineffektiviteten foran mål, men det ser nå ut til å ha løsnet for senegaleseren.

Oddstips: Over 2.5 mål – 1.71 hos Fansbet


 

Barcelona – Lyon (0-0 forrige oppgjør)

Barcelona tar imot Lyon på Camp Nou i den siste av åttendelsfinalene denne sesongen. Barcelona hadde flest sjanser det forrige oppgjøret, men Lionel Messi & co klarte ikke å finne veien til nettmaskene. På hjemmebane blir det nok andre boller, og katalanerne har ikke lagt seg på latsiden siden sist. Fire strake seiere, blant annet to over erkerival Real Madrid, 11 mål og La Liga-trofeet ser ut til å ende opp i Barcelona også i år.

Lyon har vist grei form etter det forrige oppgjøret, med to seiere, en uavgjort og ett tap. En annen som har vist form er Moussa Dembele som har scoret fire mål på de to siste kampene. Likevel blir det nok tøft for franskmennene som må avgjøre det hele på bortebane.

Oddstips: Barcelona vinner og holder nullen – 2.05 hos Fansbet


 

Gårsdagens CL-Fokus:

Juventus – Atletico Madrid (0-2 forrige oppgjør)

På tirsdag er det vinn eller forsvinn for Juventus, som må ta igjen tomålstapet de gikk på i Madrid. Italienerne har siden den gang vunnet tre strake kamper i Italia, blant annet en meget sterk 2-1-seier over Napoli på bortebane. Storlaget fra Torino leder komfortabelt i Serie A, og valgte dermed å hvile sentrale nøkkelspillere som Ronaldo, Dybala, Chiellini og Bonucci på fredagens oppgjør mot Udinese. Alex Sandro fikk gult i det forrige oppgjøret og er ute med karantene tirsdag kveld.

gratisspill cl

Atletico Madrid har ikke lagt seg på latsiden siden sist de heller. Polkatrøyene fra den spanske hovedstaden står med fem strake seiere, og har virkelig fått fart på sakene den siste tiden. Atletico valgte også å hvile noen spillere i helgens oppgjør mot Leganes, så også der er det nok av uthvilte spillere tilgjengelig. Diego Costa og Thomas Partey må stå over oppgjøret med karantene etter å ha pådratt seg gule kort forrige oppgjør. Atletico er bunnsolide bakover, og vil nok ligge bakpå å vente på overganger. Her er det Juventus som må jage.

Oddstips: Juventus-seier – 1.73 hos NordicBet


 

Manchester City – Schalke 04 (3-2 forrige oppgjør)

Tirsdag kveld tar også Manchester City imot Schalke 04 til en kamp som er langt mer spennende enn vi skulle tro på forhånd. Manchester City har vært bunnsolide i hele år, og har endelig også tatt igjen Liverpool i Premier League, der de leder med ett poeng. Målforskjellen til de lyseblå viser hele 79-21, og den styrtrike klubben spiller strålende angrepsfotball.

Schalke 04 på sin side fikk til et overraskende resultat da de tapte 3-2 mot City på hjemmebane sist. Begge målene til tyskerne kom fra straffemerket, og det var City som dominerte kampen. Schalke leder ingen formtabell for øyeblikket og står med 0-1-4 på de siste fem, noe ingen blir imponert av. Noe annet enn City-avansement ville overrasket, og vi tror tyskerne blir sjanseløse på Etihad.

Oddstips: Kun hjemmelaget scorer – 1.71 hos NordicBet


 

 

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑