Premier League’s 5 beste spillere rangert

Skrevet av Benjamin Bjørnstad


Vi har kommet til topp 5 i vår rangerte liste av de beste spillerne i Premier League. Du kan lese 10. til 6.plass rangert her

kontantbonus 1000 kr
Fansbet er det eneste spillselskapet som gir 50% av overskuddet tilbake til fansen. Alle nye kunder får opptil 1000 kr OMSETNINGSFRI bonus! Klikk HER

5.plass – N’Golo Kante

Den lille beskjeden og ydmyke franskmannen tok Premier League med storm fra første stund. Første sesongen i Premier League så bærer han Leicester til et sensasjonelt ligagull hvor han spiller en særdeles avgjørende rolle. Hans ekstreme prestasjoner gjør at Chelsea kjøper han og det ender like godt med at han vinner ligaen for andre sesong på rad, denne gangen med Chelsea.

Kante har en utholdenhet og motor som gjør han egnet til å springe marathon like fullt som fotball. Heldigvis for oss fotballelskere spiller han fotball. En av hans aller beste egenskaper er å stjele ballen fra motstanderen ved hjelp av blindsonen. Han sniker seg innpå og stjeler ballen nesten uten at motstanderen legger merke til det. I tillegg leser han spillet veldig bra, har bra driv med ballen og har til og med denne sesongen begynt å notere seg for mål poeng. Kante kan gjøre det aller meste!! Franskmannen ender på en solid femteplass.

skysports-ngolo-kante-chelsea_4361272


4.plass Virgil Van dijk

Kjempen fra Nederland har vært en revolusjon siden han ankom Liverpool for drøyt et år siden. Han har rettet opp i forsvarsproblemene Liverpool hadde og har virkelig stått frem som den lederen Liverpool trengte bak.

Van Dijk er utrolig god på å lese spillet og dette er grunnen til at du nesten aldri ser han takle. Han leser spillet mesterlig og avskjærer pasninger fremfor å takle. Han er hele tiden et steg foran motstanderen. Duellstyrken hans er også i verdensklasse og det er et særdeles sjeldent syn å se han tape en hodeduell. Videre så har den høyvokste nederlenderen bra tempo og en veldig god pasningsfot. Han er rett og slett en komplett midtstopper og har vært blant de beste spillerne i Premier League denne sesongen. Det er en stor prestasjon med tanke på at han er en forsvarspiller.

van dijk watford

Van Dijk havner på en meget solid fjerdeplass noe som er særdeles sterkt med tanke på at han er en forsvarspiller. Grunnen til at han havner så høyt på lista er hans ekstremt viktige rolle i Liverpool laget. Det er kanskje sykt å si, men etter min mening er han Liverpools viktigste spiller.


3.plass – Kevin De Bruyne  

De Bruyne fikk ikke den beste starten på Premier League-karrieren sin under Mourinho, men etter en tur innom Wolfsburg i Bundesliga snappet Manchester City han opp. Siden det har han vært en åpenbaring og nesten ustoppelig i den lyseblå drakta.

De Bryne er en mester på å finne plass i mellomrommet og det er her han trives best. Han utnytter rommene han finner veldig bra og innleggene han slår fra høyresiden er nesten alltid med kirurgisk presisjon. Han er en assistkonge og i gjennomsnitt slår han inn sju innlegg hver kamp som ender opp i farlige soner i boksen. De farlige innleggene og pasningene hans endte i 16 assists i fjor i Premier League, noe som var flest av alle i ligaen.

debruyne.jpg

I tillegg til å være en assistkonge så har De Bryne en fantastisk skuddfot. I løpet av en sesong kan du forvente et par drømmescoringer enten med høyre eller venstre foten, det spiller ingen rolle. Utenom å være ekstremt god i det offensive spillet så er han meget solid defensivt. Han springer alltid mye og er flink på å presse motstanderen. De Bruyne er rett og slett en komplett midtbanespiller og havner på en solid tredjeplass i veldig tøff konkurranse.


2.plass – Mohamed Salah

Sensasjonen fra Egypt scoret 44 mål i alle konkurranser forrige sesong. Denne sesongen har han ikke vært like målfarlig, men han står med veldig sterke 17 mål og 8 assists på 29 kamper i ligaen.

Salah er utrolig rask og bruker hurtigheten sin på best mulig vis. Han er veldig godt til å utnytte rom bak forsvaret til motstanderen og det er dette som gjør han så målfarlig. I tillegg til å være ekstremt rask så er han en ekte måltyv. Han er nesten alltid på rett sted til rett tid og brukes ofte som en spiss i Klopps system.

salah

Han innehar også en veldig solid skuddfot noe som vi flere ganger har sett i tiden hans i Liverpool. Et godt eksempel på det er målet hans mot Everton som vant Puskas for årets fineste mål i 2018. Salah har tatt Premier League med storm og har virkelig vist at han er blant klodens aller beste fotballspillere. Han havner på en knepen andreplass.


 

1.plass – Eden Hazard

Den lille belgieren har vært en av verdens beste spillere siden han kom til Chelsea. Denne sesongen er det første gang han har fått en trener som spiller offensiv fotball. Benitez, Mourinho og Conte er alle trener som fokuserer på det defensive. Denne sesongen med mer ballbesittelse og flere touch på ballen har Hazard virkelig vært produktiv. Hazard står med 22 målpoeng på 25 kamper i ligaen noe som er veldig imponerende for et Chelsea-lag som har slitt.

edenhazard-cropped_1ate7tmdkujxj1f2a59lcndt9y
Hazard møter Man Utd denne helgen.

Hazard er en utrolig god dribler og er kanskje den beste i verden i god konkurranse med Messi og Neymar. Han sklir forbi motstanderne neste uten å prøve og han innehar en ballkontroll fra en annen planet. Foruten det å være en ekstremt god dribler så er han en veldig god playmaker. Alle angrepene til Chelsea går gjennom han og det er skremmende hvor dårlige Chelsea er uten sin beste spiller. I tillegg har han den undervurderte egenskapen i å skape rom for medspillere.

Videre så har han en veldig god skuddfot og er ekstremt god på straffer. Det er nok mange som kommer til å være uenige med på denne, men etter min mening er Eden Hazard den beste spilleren i Premier League.

 

 

 

 

 

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑