Fotball-Fokus: Norsk fotball tilbake og Milan-derby

Skrevet av Tommy Kristiansen

Artikkelen er laget i samarbeid med Fansbet – Et spillselskap som gir 50% av overskuddet sitt tilbake til fansen. Les mer om hvordan dette fungerer her, og registrer deg.

Rosenborg – Molde (Søndag, 16.00 – TV Norge)

Norsk fotball er tilbake på plakaten, og erkerivalene møtes til dyst på Ullevaal stadion søndag ettermiddag.

Trønderne har hatt en litt tung oppstart på sesongen, og har ikke fått de resultatene de aller helst skulle hatt. De regjerende serie- og cupmesterne har tapt fire av fem treningskamper og trenger en motivasjonsboost før seriestart. Sist Rosenborg var på Ullevaal fikk de en positiv opplevelse, og knuste Strømsgodset 4-1 i cupfinalen.

Molde har hatt en veldig varierende oppgjøring, og har både vunnet og tapt og spilt uavgjort. Har vært ivrig på kjøpefronten for å ta opp kampen om makten i Norge mot Rosenborg. Trenger å starte sesongen med et brak, og ingenting ville vært bedre enn å slå de sorte og hvite.

Det blir et intenst hatoppgjør på Ullevaal stadion på søndag, tror på et jevnt oppgjør og seier til Molde, det får man til 2.90 hos FansBet. PS: Denne kampen har blitt flyttet, og er nå kun en treningskamp.

Resultattips: 1-2


 

Everton – Chelsea (Søndag, 17.30 ­ – TV2 Sport Premium)

Det har ikke gått helt rundt for Everton denne sesongen, de skulle være det laget som skulle utfordre «topp 6», men i år har det virkelig gått skeis. Marco Silva og Everton har kun vunnet tre av de siste ti kampene, og seks av disse er tap. Blir en tøff match for de blå fra Merseyside.

kontantbonus 1000 kr

Chelsea har kommet seg litt opp på hesten igjen etter en litt kritisk periode etter nyttår. Er fortsatt med i kampen om fjerdeplassen og trenger alle poengene de kan få med seg, og i den perioden de er inne i nå, så kan det se lyst ut for blåtrøyene fra London.

Everton har hatt problemer og Chelsea har fortsatt noe å spille for og motivasjonen er fortsatt til stede, tror på borteseier som man får til 1.90 hos FansBet.

Resultattips: 1-3


 

AC Milan – Inter (Søndag, 20.30 – Strive)

Nå smiler livet til AC Milan og deres fans, Gennaro Gattuso har virkelig fått fart på hjulene til «Rossoneri». Har også passert motstander for anledningen og erkerival Inter, og ingenting ville vært mer motiverende for de sorte og røde enn å skaffe en luke ned til de sorte og blå.

53923181_265257211079845_9150024453684461568_n.jpg

Inter har etter forholdene levert gode resultater og har ikke rotet seg helt bort. Men har nok blitt litt preget av at deres kaptein, Mauro Icardi, har mistet kapteinsbindet. Kan sjeldent være godt med uroligheter internt i klubben.

Blir et hett oppgjør på San Siro, og AC Milan er i storform om dagen og er i god form om dagen. Tipper på en hjemmeseier til AC Milan, som man får til 2.55 hos FansBet.

Resultattips: 2-0


 

PSG – Marseille (Søndag, 21.00 – Viasport 1)

PSG største drøm var jo egentlig å vinne Champions League, men der ble de stoppet av Manchester United. Nå handler det meste om serien og cupen for det er det eneste Paris-laget har å kjempe for. Seriegullet har de på mange måter sikret allerede, men blir nok å hevne seg på all kommende motstand de neste månedene.

Marseille og urokråka Mario Balotelli er virkelig i form om dagen og feier vekk det meste av motstand om dagen. Ligger akkurat nå på plassen som gir Europa League-spill neste sesong, men har nok planer om å karre til seg en plass for Champions League-spill neste sesong, da blir PSG et lag man må slå for å ha et håp.

Marseille har vært solide i de siste ukene, det er det ingen tvil om, men om det er nok til å slå mektige PSG, det er det mer tvil om. Men tror på at de kan tukte PSG og at det blir poengdeling på Parc des Princes, som man får til 6.10 hos FansBet.

Resultattips: 2-2


 

 

 

 

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑