Oddstips: Spania – Norge

Skrevet av Anders Lilletvedt

Norges desidert tøffeste kamp i EM-kvalikken kommer allerede i dag i første runde, borte mot Spania på Mestalla i Valencia. Norge er også i gruppe med Sverige, Romania, Malta og Færøyene og har ingen enkel oppgave foran seg da de to beste lagene i gruppen er videre til EM neste år.

2018 var et meget bra fotballår for Norge, som vant 8 av 10 kamper (8-1-1), men skal også sies at de ikke møtte all verden av motstand. Det mest sannsynlige utfallet i denne kampen er Spania-seier, som er favoritter til å vinne gruppen, også må Norge ha som utgangspunkt å kjempe med Sverige og Romania om 2. plassen i Gruppe F.

kontantbonus 1000 kr

Mange er svært overrasket over Luis Enriques laguttak til disse landslagskampene og har vraket flere stjerner i Azpilicueta, Bartra, Nacho, Koke, Isco, Costa og mange andre kjente fjes. I stedet har han tatt med flere debutanter i Sergi Gomez, Sergio Canales, Iker Muniain og Jaime Mata (verdens beste Mata) – som alle er formspillere i La Liga.

Norge har levert varene i 2018 og har bare blitt bedre og bedre under Lagerback, men møter ett av verdens desidert beste landslag i kveld. Spania har scoret 2 eller flere mål i deres ni siste hjemmekamper og har holdt nullen i syv av dem. I kvalifiseringen til VM i 2018 vant Spania alle sine hjemmekamper med over 3 mål. De mangler en del av deres store profiler, men laguttaket til Luis Enrique viser hvor stor bredde det er i den spanske troppen og jeg tror det er mange av debutantene som er sultne på å vise seg fram i løpet av disse to kampene. Jeg tror Spania blir for sterke for Norge og at det kan bli stygt.

Sannsynlige lagoppstillinger:

Spania (4-3-3):

De Gea:

Navas, Martinez, Ramos, Alba;

Ceballos, Busquets, Niguez:

Canales, Asensio, Moreno

(MARCA)

 

Norge (4-4-2):

Jarstein;

Elabdelloaoui, Nortveit, Ajer, Aleesami;

Ødegaard, Henriksen, Selnæs, Johansen;

King, T. Elyounoussi

(Denne elleveren minus King ble drillet på onsdag, men han starter nok framfor Maars Johnsen)

Oddstips:

Spania -1.5 (Europeisk) – 1.80 hos Fansbet

Spania over 2.5 mål – 2.15 hos Fansbet

Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑