Odds-spesial (05-04-19)

Skrevet av Anders Lilletvedt

Lyon – Dijon

Lørdag 17:00

Ingenting er mer synonymt med målfest enn når Lyon og Dijon møtes. Alle de 5 siste innbyrdes har gått over 2.5 mål og 4 av dem har sett begge lag score og har hatt minst 6(!) mål.

esn risikofritt spill.png

Dijon har kun gått over 2.5 i 1 av deres 5 siste kamper, men mot Lyon er det alltid enormt med sjanser til begge lag. Lyon har sett begge lag score + har endt over 2.5 mål i 4 av deres 5 siste kamper.

Oddstips:

Begge lag til å score – 1.81 hos NordicBet

Longshot: BTTS + Lyon vinner – 2.45 hos NordicBet


 

Brighton – Man City

Lørdag 18:30

Semifinale i FA-cupen og Man City er naturligvis store favoritter. Slo Cardiff 2-0 i helgen, men var både uheldige og udyktige som ikke vant med langt større sifre. Et stort tap å spille uten en skade Aguero, men det bør bli enkel seier for City med det mannskapet de har og så gode som de har vært etter nyttår.

Man City vant komfortabelt 3-1 sist lagene møttes og selv om Brighton er inne i en nokså god periode så var de elendige mot Chelsea i helgen da de tapte 3-0. Jeg tror dette blir stygt for Brighton som bør fokusere på å holde plassen i ligaen.

Oddstips: Man City -2 (Asian) – 1.68 hos NordicBet


Bayern München – Dortmund

Lørdag 18:30

Mange regner denne kampen som vinn eller forsvinn for Dortmund. Hadde en meget god høstsesong, men svake resultater etter nyttår har gjort at Bayern nå kun er 2 poeng bak. Ved seier til Dortmund eller uavgjort har Dortmund alt i deres hender, men hvis Bayern vinner så tror de fleste at det er kjørt.

velkomsttilbud nordicbet.png

 

Dortmund vant 3-2 sist lagene møttes og 4 av de 5 siste har endt over 2.5 mål og sett begge lag score. Kan ikke forstå noe annet enn at det blir mye mål også i denne kampen og slenger på et lite longshot på Dortmund også til finfin odds.

Oddstips:

Begge lag til å score + Over 2.5 mål – 1.71 hos NordicBet

Longshot: Dortmund vinner – 5.65 hos NordicBet


Schalke – Frankfurt

Søndag 15:30

Schalke er i fritt fall og har tapt 8 av deres 10 siste kamper (1-1-8), mens Frankfurt har vunnet 7 av deres 8 siste kamper (7-1-0).

Frankfurt kan med seier her komme helt opp i ryggen på Leipzig på 3. plass og samtidig skaffe en stor luke til lagene bak topp-4, som nærmest vil sikre dem CL spill neste sesong.

Oddstips: Frankfurt -0.25 (Asiatisk) – 1.90 hos NordicBet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑