Oddstips til Champions League (kvartfinaler)

Skrevet av Anders Lilletvedt

Ajax – Juventus

Onsdag 21:00

Ajax tapte 2-1 hjemme på Johan Cruijff ArenA mot Real Madrid i sist runde i CL, men vant 4-1 borte på mektige Santiago Bernabeu og tok seg videre til denne kvartfinalen.

Ajax har med gode resultater i 2019 klart å klatre seg opp på førsteplass i Eredivise (foran PSV på målforskjell) og har avansert i Champions League. De har vært gode i hjemlig serie, men det spørs om de ikke møter sine overmenn i Juventus i dag. Om de skal få med seg et godt resultat så tror jeg Dusan Tadic må levere en kanonkamp på topp, som han gjorde mot Real Madrid på Santiago Bernabeu.

gratisspill cl.png

Juventus stod også for ett mektig comeback da de tapte 2-0 i første oppgjør mot Atletico Madrid, men de vant 3-0 i returen og gikk dermed videre med 3-2 sammenlagt.

Juventus har vært bunnsolide denne sesongen og har vunnet 34 av 42 kamper (34-3-5) og var nære å sikre gullet i Serie A allerede i helgen. Ronaldo skadet seg i landslagspausen, men Allegri har sagt at han er fit og starter i dag. Ronaldo har tidligere spilt fem kamper mot Ajax og har to målgivende og syv mål mot dem. Jeg tror han blir avgjørende også i kveld. Prøver et lite longshot på Juventus også, synes de er priset litt vel høyt i kveld.

Forventede lagoppstillinger:

Ajax:

Onana; Veltman, De Ligt, Blind, Tagliafico; Van de Beek, Schöne, De Jong; Ziyech, Tadić, Neres

Skadet: Bandé og Mazraoui.

Juventus:

Szczęsny; De Sciglio, Bonucci, Rugani, Alex Sandro; Betancur, Pjanić, Matuidi; Bernardeschi; Mandžukić, Ronaldo

Skadet: Cáceres, Can og Chiellini.

Usikker: Barzagli, Douglas Costa og Perin.

Oddstips

Juventus (Draw no Bet) – 1.70 hos NordicBet

Longshot: Juventus -1.5 + Over 2.5 mål – 7.70 hos NordicBet

Ronaldo scorer og Juventus vinner – 3.70 hos NordicBet

Tadic over 1.5 skudd på mål – 2.65 hos NordicBet


 

Man Utd – Barcelona

Onsdag 21:00

Etter en perfekt start på karrieren som United-manager har United nå tre tap på deres fire siste kamper (1-0-3). Man Utd tapte 2-0 hjemme på Old Trafford mot PSG i forrige runde, men stod også for et sensasjonelt (og kontroversielt) comeback og vant 3-1 på Parc des Princes.

Barcelona er ubeseiret på deres seks siste kamper (5-1-0) og er så og si seriemestre i La Liga denne sesongen. Spilte skuffende 0-0 borte mot Lyon i forrige runde i CL, men tok seg overbevisende videre etter 5-1 hjemme på Camp Nou.

velkomsttilbud nordicbet

 

Man Utd har tatt store steg siden Solskjær tok over skuten, men jeg tror de møter sine overmenn i Barcelona i dag. Ernesto Valverde har tatt grep for å unngå samme fiasko som de hadde mot Roma i fjor og jeg tror United får store problemer med å stoppe en Messi i storform.

Luis Suarez bor i offside, så over 0.5 offsides på han til over 2 i odds er meget spillbart i dag. Over 1.5 fouls på Lindelof til nesten 3 i odds er også en meget fin odds når han møter en spiller som Messi.

Forventede lagopptillinger:

Man Utd:

De Gea; Young, Smalling, Lindelof, Shaw; McTominay, Pogba; Dalot, Lingard, Rashford; Lukaku

Barcelona:

Ter Stegen; Roberto, Pique, Lenglet, Alba; Busquets, Rakitic, Arthur; Messi, Coutinho, Suarez

 

Oddstips

Barcelona -0.25 (Asiatisk) – 1.75 hos NordicBet

Longshot: Barcelona -1.5 + Over 2.5 mål – 5.35 hos NordicBet

Luis Suarez over 0.5 offsides – 2.02 hos NordicBet

Lindelof over 1.5 fouls – 2.70 hos NordicBet

Messi til å score + gi en assist – 8.00 hos NordicBet


Kommentarer er stengt.

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑